Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Selly are planuri mari după Bacalaureat. Marele proiect la care lucrează tânărul vlogger

Selly are planuri mari după Bacalaureat. Marele proiect la care lucrează tânărul vlogger

Un articol de: Roxana Mirea - 05 Iul 2020, 20:36
Selly are planuri mari după Bacalaureat. Marele proiect la care lucrează tânărul vlogger sursa Foto: Instagram Monden

Selly are planuri mari pentru viitor și nu dorește să plece în vacanță și să se relaxeze după perioada în care a avut examenul de Bacalaureat pentru că are foarte multe de făcut. Tânărul vlogger, care a luat 9,60 la BAC, își dorește ca vara aceasta să recupereze tot ce a pierdut din cauza pandemiei. De asemenea, a dezvăluit că lucrează la un nou film care va avea premiera tot în perioada Crăciunului și va fi o continuare al celui precedent.

 

Planurile lui Selly după Bacalaureat

 

S-ar fi crezut că Selly va pleca în vacanță, să se bucure de vară și să sărbătorească faptul că a luat o notă impresionantă la examenul de Bacalaureat, însă tânărul vlogger este pus pe treabă. Acesta are de recuperat timpul pierdut din cauza pandemiei de coronavirus. Așadar, vara aceasta, Selly se va concentra pe recuperare: medicală, dar și în ceea ce privește afacerea sa de pe internet, potrivit playtech.ro.

„Eu sunt în curs de mutare la București. Îmi mut echipamentele. Astăzi sunt cu unitatea, calculatorul după mine, cu camera după mine. Să știi că pentru mine nu urmează o vacanță. Pentru mine, luna asta iunie va fi o lună de foc a recuperării, pentru că pe lângă recuperarea pe care o am la spate cu hernia, trebuie să recuperez tot ce am pierdut în perioada asta de pandemie, nu mă refer aici la bani, ci la conținut. Vreau să fac conținut mult și bun”,  a declarat Selly în cadrul unei emisiuni tv.

 

Selly lucrează la un nou film

 

Selly are planuri mari. Acesta a dezvăluit faptul că lucrează la un al doilea film, care va avea premiera tot în perioada de Crăciun. De asemenea, a afirmat că în vacanță va pleca după 15 august, atunci când se va termina perioada admiterii pentru iubita sa, Smaranda.

„Lucrez la un nou film pe care îl vom lansa de Crăciun. Vacanța, discutăm după 15 august, până termină și Smără cu admiterea. Va fi o continuare a primului film 5GANG. Va fi un film cu 5GANG și cu mai mulți vloggeri. Chiar dacă va fi o continuare, nu va avea atăt de multă legătură cu primul, ci va fi ceva așa complet nou în materie de poveste”, a mai declarat Selly.

 A fugit la mare, la Mamaia, deşi părinţii n-o lăsau. Le-a trimis o poză de acolo, dar şoc: au văzut cum arată de la talie în jos

Selly, despre sistemul de învățământ

 

Selly a realizat un clip video în care vorbește despre sistemul de educație din România.

Vedeta susține că şcoala din România, mai ales liceul, nu te pregăteşte pentru viitor, ci pentru trecut:

„Şi nu am inventat eu asta, există oameni mult mai inteligenţi decât mine care au aceeaşi părere. Uitaţi-vă puţin cum se schimbă lumea din jurul vostru, gândiţi-vă puţin la ce telefon aveaţi acum 10 ani, de exemplu, şi ce telefon aveţi acum. Gândiţi-vă efectiv cum arăta lumea din jurul vostru acum 20 de ani şi cum arată acum, la cât de mult a avansat tehnologia. Sau acum 30 de ani, cât de dificil era să iei legătura cu cineva care era de partea cealaltă a Pământului şi cum, acum, cu un singur click îi putem vedea şi auzi la o calitate foarte bună. Şi în lumea asta super modernă, super digitalizată, unde lucrurile se schimbă foarte, foarte repede, lucrurile pe care noi le învăţăm la şcoală au rămas aceleaşi cam de 30 de ani încoace. Şi din cauza asta, când ieşi pentru prima dată pe poarta liceului cu BAC-ul luat şi cu diploma în mână, ai ieşit perfect pregătit în 2020 pentru anul 1990. Asta gândindu-ne că era actual ce se preda atunci, dar nu prea cred“.

Selly a conluzionat spunând că „e atât de defect sistemul de educaţie în România, încât nimeni nu se mai fereşte să recunoască asta pe faţă. O fi important să toceşti paginile alea de comentarii literare, poate nu-mi dau eu seama acum, dar ştiţi ce mai e important? Să ştii cum funcţionează lumea din jurul tău, să cunoşti legile, drepturile şi obligaţiile tale ca cetăţean, să ştii cum să-ţi deschizi o afacere, să ştii cum funcţionează politica, ca să ştii cum funcţionează taxele, legile, inflaţia, băncile, toate lucrurile astea”.

Citeşte mai multe despre:   Selly,   proiecte