Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden „În urmă cu un an, m-am îmbătat la o petrecere și am făcut AMOR cu o fată, care era la fel de amețită ca și mine. După un an, ne-am reîntâlnit și mi-a spus... Este de-a dreptul șocant”

„În urmă cu un an, m-am îmbătat la o petrecere și am făcut AMOR cu o fată, care era la fel de amețită ca și mine. După un an, ne-am reîntâlnit și mi-a spus... Este de-a dreptul șocant”

Un articol de: B1.ro - 30 Mar 2018, 15:59
„În urmă cu un an, m-am îmbătat la o petrecere și am făcut AMOR cu o fată, care era la fel de amețită ca și mine. După un an, ne-am reîntâlnit și mi-a spus... Este de-a dreptul șocant” Monden

Un bărbat s-a îmbătat la o petrecere și a făcut amor cu o fată pe care o cunoscuse acolo și care atunci era la fel de amețită ca și el.

După un an, cei doi s-au reîntâlnit, dar nu aveau de unde să știe că toată viața lor se va schimba radical.

Tânărul i-a scris consilierului psihilogic pentru a-i cere un sfat.

„Mă numesc Alex și te rog să mă ajuți și pe mine cu o problemă. În urmă cu un an și jumătate, la o petrecere, m-am îmbătat și m-am culcat cu o fată. Am recunoscut amândoi că a fost doar o aventură de-o noapte și am mers fiecare mai departe cu viața lui. La câteva luni, am început o relație cu cineva.

De curând, însă, în viața mea a apărut din nou fata de la petrecere. Și nu singură, ci cu un copil de câteva luni, despre care a spus că e al meu. Am făcut testul ADN și s-a dovedit că are dreptate. Eu sunt un om responsabil, vreau să recunosc copilul și să am grijă de el, dar femeia aia mi-a spus verde în față că nu vrea de la mine decât să-i dau bani în fiecare lună (adică un fel de pensie alimentară) și să nu mă implic deloc în viața lor.

Eu însă nu sunt de acord și vreau să deschid proces pentru custodie, dar prietena mea de acum mi-a spus că ea nu e pregătită să aibă grijă de un copil și că dacă încep demersul ăsta și câștig, ea nu o să mai fie cu mine. Cu alte cuvinte, am de ales între copilul meu și un viitor cu prietena mea, cu care vreau să mă căsătoresc la un moment dat şi să întemeiez o familie”.

Citeşte mai multe despre:   sex