Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Sfânta Parascheva i s-a arătat PREZICĂTOAREI din Carpați: MESAJ CUTREMURĂTOR pentru români!

Sfânta Parascheva i s-a arătat PREZICĂTOAREI din Carpați: MESAJ CUTREMURĂTOR pentru români!

Un articol de: B1.ro - 14 Oct 2019, 10:18
Monden

Maria Ghiorghiu a revenit cu un nou mesaj tulburător pe blogul ei, în urma viziunilor avute.

DRAMĂ ÎN TEATRUL ROMÂNESC: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU PUŢIN TIMP

„Abia dacă ațipisem, că mă trezește un glas care spune ceva uimitor de frumos și de sănătos pentru sufletul fiecăruia dintre noi. Dar mai intâi vedeam în faţa ochilor interiorul MITROPOLIEI IAȘI și pe SFÂNTA CUVIOASĂ PARASCHEVA în RACLA -I SFÂNTA. Sfânta Biserică era plină de credincioși care stăteau frumos la rând ca să se închine la SFINTELE MOAȘTE ale PREA CUVIOASEI MAICII noastre PARASCHEVA de la IAȘI.

IRINA LOGHIN ÎN STARE DE ŞOC! FUEGO A PĂŢIT-O! FANII SUNT DEVASTAŢI (GALERIE FOTO)

După ce se închinau, mergeau spre stânga unde se află VASUL sfânt cu SFÂNTA ANAFURĂ, pe care o luăm pe nemâncate dimineața după ce ne-am făcut rugăciunea, apoi se închinau la MAICA PREA CURATĂ FECIOARA MARIA. În timp ce credincioșii luau ANAFURĂ din VASUL sfânt, aud glas divin care spune așa: "Cea mai tare ANAFURĂ de pe Pământ!"

Iată, fraților, un loc cu adevărat SFÂNT în care PREA SFÂNTA TREIME și MAICA DOMNULUI voiesc ca noi să cunoaștem unde este cea mai SFÂNTĂ și cea mai tare ANAFURĂ în întărirea CREDINȚEI, în curățirea sufletului, aici la noi în ROMÂNIA la MITROPOLIA IAȘI unde se află cu adevărat SFINTELE MOAȘTE ale PREA CUVIOASEI PARASCHEVA.

DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANĂ! DIN PĂCATE A PIERDUT LUPTA! DISPERARE PENTRU ADRIANA BAHMUŢEANU (GALERIE FOTO)

Sigur, avem SFÂNTA ANAFURĂ peste tot în SFINTELE BISERICI din ROMÂNIA și din Lume. Dar aici la IAȘI, la MITROPOLIA IAȘI, SFÂNTA ANAFURĂ are puteri vindecătoare pentru Suflet. Să mergem, fraților, la SFÂNTA CUVIOASĂ PARASCHEVA și în cursul anului, nu numai de ZIUA SFINTEI când este extrem de aglomerat și nu se poate sta decât cel mult 5 secunde ca să te poți închina”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

 

 
Loading...