Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Sfatul pe care l-a primit Prințul Harry de la Kate Middleton cu privire la relația sa cu Meghan Markle

Sfatul pe care l-a primit Prințul Harry de la Kate Middleton cu privire la relația sa cu Meghan Markle

Un articol de: Roxana Mirea - 02 Iul 2020, 08:39
Sfatul pe care l-a primit Prințul Harry de la Kate Middleton cu privire la relația sa cu Meghan Markle sursa Foto: cheatsheet.com Monden

Nu toți membrii familiei regale britanice au privit cu ochi buni relație dintre Prințul Harry și Meghan Markle, ba chiar s-au arătat îngrijorați în ceea ce privește această situație. În cartea „Royals at War: The Untold Story of Harry and Meghan’s Shocking Split with the House of Windsor”, autorii au dezvăluit un lucru inedit, faptul că Prințul Harry ar fi primit sfaturi din partea lui Kate Middleton în legătură cu Meghan Markle.

 

Kate Middleton l-a sfătuit pe Prințul harry în legătură cu Meghan Markle

 

Familia regală britanică a fost destul de sceptică cu privire la relația Prințului Harry cu Meghan Markle, de pe vremea în care aceștia formau doar un cuplu. Jurnașiștii de investigație Andy Tillett și Dylan Howard au publicat cartea „Royals at War: The Untold Story of Harry and Meghan’s Shocking Split with the House of Windsor” în care au scos la iveală mai multe amănunte despre întreaga situație, potrivit Elle.

Se pare că Ducesa de Cambridge ar fi încercat să îl convingă pe cumnatul ei să fie mai precaut în ceea ce o privește pe Meghan Markle din cauza trecutului și stilului de viață ale acesteia.

„Kate i-a amintit lui Harry că se întâlnește cu o persoană care are un trecut și un stil de viață diferit față de al lui și că va dura ceva timp până când să se integreze”, au dezvăluit cei doi autori ai cărții, potrivit Daily Mail.

De asemenea, în respectiva carte ar mai scrie și despre factul că Prințul William l-ar fi avertizat pe Prințul Harry cu privire la Meghan Markle, la scurt timp după ce el a cunoscut-o, potrivit unei surse.

„În opinia mea, Harry simte că nu a putut să își protejeze mama, așa că el acum își protejează soția. El este atât de sensibil, încât consideră unele lucruri ca fiind critici sau aspecte negative, chiar dacă ele nu sunt de fapt”, a spus o altă sursă.

Autorii cărții sunt de părere că Prințul Harry „în mod inconștient el căuta o persoană care să o înlocuiască pe mama lui”, motiv pentru care a apreciat „încrederea, devotamentul, forța și ambiția” lui Meghan Markle.

 A fugit la mare, la Mamaia, deşi părinţii n-o lăsau. Le-a trimis o poză de acolo, dar şoc: au văzut cum arată de la talie în jos

Prințul Harry are remușcări că a plecat de lângă familia lui

 

Autorii Andy Tillett și Dylan Howard susțin în cartea „Royals At War: The Inside Story of Harry and Meghan’s Shocking Split With the House of Windsor” susțin că noua viață nu este chiar pe placul Prințului Harry. Acesta s-ar simți „torturat” de decizia de a pleca de lângă familia lui și de a se muta în Los Angeles, potrivit The Sun.

Prințul Harry a început să își de-a seama de însemnătatea actelor sale și de cât de greu îi este să fie departe de familia lui în momentul în care Prințul Charles a fost infectat cu noul coronavius.

„Pe deasupra, a suferit și de iritabilitate. A fost departe de o situație ideală. Harry a ajuns de la a se simți entuziasmat de mutare, la a se simți torturat în secret”, a declarat o sursă pentru The Sun.

În ceea ce privește acest conflict interior al Prințului Harry, un apropiat al celor doi a declarat că Meghan Markle face tot ce îi stă în putință să îl susțină pe soțul ei în această perioadă dificilă pentru el.

„Îl asigură pe Harry că odată ce lucrurile vor reintra în normal, își va iubi noua viață în Los Angeles”, a afirmat sursa.

 

Citeşte mai multe despre:   Kate Middleton,   Printul Harry,   Meghan Markle