Shiloh, fiica Angelinei Jolie cu Brad Pitt, face azi 14 ani. Cum arată acum primul copil biologic al cuplului, care își dorește să devină băiat

Shiloh Jolie-Pitt,primul copil biologic al faimosului cuplu de actori Angelina Jolie- Brad Pitt împlinește 14 ani, iar adolescențase anunță o perioadă extrem de dificilă din viața ei, din cauza faptului că este pe calesă își schimbe sexul.

Nașterea lui Shiloh Jolie-Pitta avut loc departe de casă

Angelina Jolie și Brad Pitt și-au început familia într-un mod mai puțin obișnuit.

Mai întâi, Angelina a adoptat în 2002un băiețel în vârstă de șase luni din Cambodgia, numit Maddox, atunci când căsnicia ei cu Billy Bob Thorntons-a încheiat. În 2005, actrița a mai adoptat o fetiță din Etiopia, Zahara, după care Brad Pitt a devenit partenerul Angelinei și i-a adoptat și el pe micuți.

Angelina a ales să o aducă pe lumepe Shiloh,pe 27 mai 2006, într-un spital din Namibia, pentru a o proteja de presă.

Shiloh Jolie-Pittîși dorește o schimbare de sex

Shiloh este mereu în atenția presei pentru asemănarea izbitoare cu tatăl ei, pentru stilul ei extrem de masculin, dar și pentru dorința de a deveni băiat.

Părinții au vorbit despre dorința timpurie a fiicei lor de a fi băiat, iar mama ei o susține în această transformare.

Brad Pitt a mărturisit într-o emisiune tv că Shiloh a manifestat dorința de a fi strigată John sau Peter încă de când avea doi ani.

„Vrea să se numească John sau Peter. Îi place Peter Pan. Deci o strigămJohn. ‘Shi, vrei…’ ‘John. Mă cheamăJohn.Si apoi spun , John vrei suc de portocale?”, a povestitBradPitt.

Actrița și-a îndrumatmereu fiica să facă ceea ce simte, ba chiar a lăsat-o să facă propriile alegeri, așa cum ea însăși a mărturisit într-un interviu:

Vrea să fie băiat. Când a spus prima dată asta, am lăsat-o să-și tundă părul și să-și aleagă vestimentația”, a spus Angelina.

Cred că este fascinantă prin alegerile pe care le face. Nu sunt o mamă care să își forțeze copilul să facă ce nu își dorește. Asta ar însemna să fiu un părinte rău. Copiii ar trebui să fie lăsați să se exprime, fără să fie judecăți, pentru că asta este o parte importantă din procesul lor de maturizare.Îi place foarte mult să poarte treninguri și costume.Vrea să fie băiat. Îi plac numai lucrurile de băieți. Crede că este la fel ca frații ei.Brad și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”.”, a declarat actrița.

În aprilie 2019, presa amercană a speculatcă Shiloh Jolie-Pitt a început un tratament hormonal pentru a întârzia apariția caracterelor specifice adolescentelor și pentru o eventuală schimbare desex.
La aceea vreme, Brad Pitt nu a fost de acord caShiloh să înceapăo procedurăatât de radicală la o vârstă așa de fragedă,dar, se pare căAngelina a înțeles-o și a îndrumat-o.

Angelina Jolie și Brad Pit au trei copii biologici și trei adoptați

La numai un an de la nașterea lui Shiloh, au mai adoptat un băiețel de trei ani dinVietnam. Odată cu adoptarea lui Pax, familia a crescut la o familie de șase.

În iulie 2008, actrița a mai dat naștere unui cuplu de gemeni, KnoxsiVivienne.

Căsnicia celor 2 actori a ajuns la final la sfârșitul anului2016, iar cei șase copii au rămas alături de mama lor.

Urmăriți B1TV.ro și pe