Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Shiloh, fiica Angelinei Jolie cu Brad Pitt, face azi 14 ani. Cum arată acum primul copil biologic al cuplului, care își dorește să devină băiat

Shiloh, fiica Angelinei Jolie cu Brad Pitt, face azi 14 ani. Cum arată acum primul copil biologic al cuplului, care își dorește să devină băiat

Un articol de: Beatris Ionita - 27 Mai 2020, 10:00
Shiloh, fiica Angelinei Jolie cu Brad Pitt, face azi 14 ani. Cum arată acum primul copil biologic al cuplului, care își dorește să devină băiat Galerie foto (9) Monden

Shiloh Jolie-Pitt, primul copil biologic al faimosului cuplu de actori Angelina Jolie- Brad Pitt împlinește 14 ani, iar adolescența se anunță o perioadă extrem de dificilă din viața ei, din cauza faptului că este pe cale să își schimbe sexul.

 

Nașterea lui Shiloh Jolie-Pitt a avut loc departe de casă

 A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Angelina Jolie și Brad Pitt și-au început familia într-un mod mai puțin obișnuit.

Mai întâi, Angelina a adoptat în 2002 un băiețel în vârstă de șase luni din Cambodgia, numit Maddox, atunci când căsnicia ei cu Billy Bob Thornton s-a încheiat. În 2005, actrița a mai adoptat o fetiță din Etiopia, Zahara, după care Brad Pitt a devenit partenerul Angelinei și i-a adoptat și el pe micuți.  

Angelina a ales să o aducă pe lume pe Shiloh, pe 27 mai 2006, într-un spital din Namibia, pentru a o proteja de presă.

 

 

Shiloh Jolie-Pitt își dorește o schimbare de sex

 

Shiloh este mereu în atenția presei pentru asemănarea izbitoare cu tatăl ei, pentru stilul ei extrem de masculin, dar și pentru dorința de a deveni băiat.

Părinții au vorbit despre dorința timpurie a fiicei lor de a fi băiat, iar mama ei o susține în această transformare.

Brad Pitt a mărturisit într-o emisiune tv că Shiloh a manifestat dorința de a fi strigată John sau Peter încă de când avea doi ani.

"Vrea să se numească John sau Peter. Îi place Peter Pan. Deci o strigăm John. 'Shi, vrei…' ‘John. Mă cheamă John. Si apoi spun , John vrei suc de portocale?", a povestit Brad Pitt.

 

 

Actrița și-a îndrumat mereu fiica să facă ceea ce simte, ba chiar a lăsat-o să facă propriile alegeri, așa cum ea însăși a mărturisit într-un interviu:

"Vrea să fie băiat. Când a spus prima dată asta, am lăsat-o să-și tundă părul și să-și aleagă vestimentația", a spus Angelina.

 

 

"Cred că este fascinantă prin alegerile pe care le face. Nu sunt o mamă care să își forțeze copilul să facă ce nu își dorește. Asta ar însemna să fiu un părinte rău. Copiii ar trebui să fie lăsați să se exprime, fără să fie judecăți, pentru că asta este o parte importantă din procesul lor de maturizareÎi place foarte mult să poarte treninguri și costume. Vrea să fie băiat. Îi plac numai lucrurile de băieți. Crede că este la fel ca frații ei. Brad și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul".", a declarat actrița.

 

 

În aprilie 2019, presa amercană a speculat că Shiloh Jolie-Pitt a început un tratament hormonal pentru a întârzia apariția caracterelor specifice adolescentelor și pentru o eventuală schimbare de sex.
La aceea vreme, Brad Pitt nu a fost de acord ca Shiloh să înceapă o procedură atât de radicală la o vârstă așa de fragedă, dar, se pare că Angelina a înțeles-o și a îndrumat-o.

 

 

 

 

Angelina Jolie și Brad Pit au trei copii biologici și trei adoptați

 

La numai un an de la nașterea lui Shiloh, au mai adoptat un băiețel de trei ani din Vietnam. Odată cu adoptarea lui Pax, familia a crescut la o familie de șase.

În iulie 2008, actrița a mai dat naștere unui cuplu de gemeni, Knox si Vivienne. 

 

 

 

Căsnicia celor 2 actori a ajuns la final la sfârșitul anului 2016, iar cei șase copii au rămas alături de mama lor. 

 

 

Citeşte mai multe despre:   shiloh jolie-pit,   Angelina Jolie,   Brad Pitt