Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Şi-a învins frica de COVID-19, a plecat la mare şi a intrat imediat în apă. Când a ieșit, toată lumea a văzut-o goală

Şi-a învins frica de COVID-19, a plecat la mare şi a intrat imediat în apă. Când a ieșit, toată lumea a văzut-o goală

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 11 Aug 2020, 13:33
Şi-a învins frica de COVID-19, a plecat la mare şi a intrat imediat în apă. Când a ieșit, toată lumea a văzut-o goală Galerie foto (2) Monden

O tânără despre care am aflat că este din afara României şi-a învins teama de COVID-19 şi a plecat, în cele din urmă, la mare. Aici, a avut parte de un accident ruşinos.

 

Cum a rămas fata fără şnur la slipi, în Galeria Foto.

 

Fata a rămas fără slipi

 

Frumoasa şatenă nici nu a mai trecut pe la cazare, ci a mers direct la plajă. Şi-a lăsat bagajul pe nisip şi s-a dezbrăcat, pentru că sub haine avea deja costumul de baie, pe care îl îmbrăcase de acasă. În graba ei de a intra în apă cât mai repede, nu şi-a încheiat bine şnurul de la bikini. S-a bălăcit aproximativ jumătate de oră în apa caldă, de 27 grade Celsius. Apoi, a ieşit. Dar, surpriză! Tânăra nici n-a observat că şnurul de la slipi i se descheiase. A văzut priviri multe întoarse către ea, dar n-a băgat de seamă ce se întâmplă. 

 

Cum a rezolvat situaţia?

 

În cele din urmă, până să ajungă la bagajele ei de pe plajă, fata a fost salvată de o doamnă trecută de prima tinereţe, care era şi ea în apă. I-a făcut semn tinerei că şnurul îi atârnă, iar aceasta, ruşinată, a făcut câţiva paşi înapoi, în valurile mării, până apa i-a ajuns la nivelul buricului. Apoi, s-a încheiat la slipi şi a ieşit din apă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Şi-a luat bagajele şi a plecat la cazare.
 NEWS ALERT! Fanii lui au primit vestea ca pe un mare ŞOC! A MURIT din cauza noului CORONAVIRUS

Citeşte mai multe despre:   Miss Bikini