Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Și-a transformat boala într-un atu: Colegii o numeau "dalmațian" din cauza numeroaselor alunițe, iar acum este o sursă de inspirație mii de oameni (FOTO)

Și-a transformat boala într-un atu: Colegii o numeau "dalmațian" din cauza numeroaselor alunițe, iar acum este o sursă de inspirație mii de oameni (FOTO)

Un articol de: - 14 Iul 2016, 18:15
Și-a transformat boala într-un atu: Colegii o numeau "dalmațian" din cauza numeroaselor alunițe, iar acum este o sursă de inspirație mii de oameni (FOTO) Monden

O tânără din Ucraina a devenit un model pentru mii de oameni după ce a decis să-și accepte boala și să nu răspundă răutăților venite din partea semenilor.

Yulianna, o ucraineancă de 26 de ani, are o pată de culoare maro care îi acoperă mare parte din spate și alunițe pe tot corpul. Acestea sunt cauzate de o boala genetică ce afectează 1% din populația globului, scrie Mirror.

Tănăra a povestit că în copilărie a suferit din cauza remarcilor răutăcioase venite din partea colegilor.

"Am fost poreclită câine Dalmațian, vacă, girafă, dar am rămas optimistă și am învățat să nu acord prea multa atenție acestor lucruri." a declarat tânăra.

Cu timpul, aceasta a devenit o tânără sexy, iar alunițele au deosebit-o de celelalte fete. Nu se mai scunde sub haine, iar pozele artistice i-au adus peste 16.000 de fani pe rețeaua de socializare Instragram.

Fiica mea de cinci luni s-a născut cu un semn foarte mare și continuă să îi apară și altele mai mici. În unele zile mă simt tristă, dar postările tale mă fac să mă simt mai bine. Îți mulțumesc." i-a scris o admiratoare.

Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români