Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Și-a vaccinat Olivia Steer copiii? Fosta vedetă TV este cunoscută pentru declarațiile controversate la adresa medicilor și campaniilor de imunizare

Și-a vaccinat Olivia Steer copiii? Fosta vedetă TV este cunoscută pentru declarațiile controversate la adresa medicilor și campaniilor de imunizare

Un articol de: Beatris Ionita - 06 Apr 2021, 10:38
Și-a vaccinat Olivia Steer copiii? Fosta vedetă TV este cunoscută pentru declarațiile controversate la adresa medicilor și campaniilor de imunizare Monden

Olivia Steer stârnește controverse, din nou, cu declarațiile șocanet pe care le face, împotriva medicilor și a vaccinării, în plină pandemie de COVID-19. Fosta prezentatoare TV este cunoscută ca fiind una cele mai vehemente antivacciniste din România, dar și una dintre vedetele care i-a îndemnat pe români să se revolte împotriva restricțiilor luate de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Înainte izbucnirii pandemiei de COVID-19, ea a fost în centrul unui scandal, după declanşarea epidemiei de rujeolă, când au existat voci care învinovățit-o de infectarea copiilor, dar şi de moartea unor bebeluşi nevaccinaţi, presupunând că părinții au plecat urechea la sfaturile ei, care nu are pregătire medicală. 

 

Olivia Steer și-a vaccinat copiii, în ciuda faptului că se arată împotriva oricărei forme de imunizare

 

Pe de altă parte, vedeta și-a vaccinat ambii copii pe care îi are cu Andi Moisescu, cu serurile recomandate pentru a preveni bolile copilăriei. După multe ezitări,  Olivia Steer a mărturisit în cadrul emisiunii “Se întâmplă acum” că și-a vaccinat copiii.

“I-am vaccinat până la un moment dat când am aflat toate informațiile pe care le știu astăzi”, a afirmat ea.

 

Olivia Steer, acuzații dure la adresa medicilor care se luptă cu pandemia de COVID-19

 

Vedeta susține că pacienții infectați cu COVID-19 mor ”sufocați și însetați”, uciși de ”protocoalele criminale ale OMS” și cu ”complicitatea criminală a eroilor din linia întîi” și îndeamnă la protest.

"Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienţii cu Covid mor legaţi de pat, sufocaţi, înfometati şi însetaţi, ucişi de protocoalele OMS ale morţii, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întâi, şi declaraţi, apoi, în mod cinic, morţi de Covid, nu veni la protest!

Dacă te lasă rece că ţi se neaga dreptul de a protesta faţă de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale şi neargumentate stiintific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni azi, în Piaţă Universităţii! Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19

Daca ţi se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viaţă de cotizatii CASS, pentru afecţiunile cronice sau acute pe care le ai, ţi-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii! Dacă ţi-ai pus două-trei măşti în fiecare zi pe faţă, te-ai dezinfectat pe mâini din oră în oră, ai făcut Covid şi acum dai vina pe cei care nu respectă niste măsuri aberante impuse pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni!", a scris Steer pe Facebook. 

Antivaccinista dă exemplul Indiei și Chinei ca modele de bună practică în revenirea la ”viața normală” spunând că ”au renunțat la isteria pandemica și și-au reluat viață normală, fără măști și fără distanțare”.

"Dacă nu înţelegi de ce state ale lumii (India, China) au renunţat la isteria pandemică şi şi-au reluat viaţă normală, fără măşti şi fără distanţare şi fără ca incidenţa bolii să crească, nu veni azi, în Piaţa Universităţii!“, mai spune vedeta.
 

Steer mai spune că ”guvernele pandemice mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%”.

Citeşte mai multe despre:   Olivia Steer,   vaccinuri,   copii