Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Simona Gherghe, primele impresii despre SARCINĂ după ce a fost BLESTEMATĂ de Laura Lavric: N-a fost deloc o sarcină uşoară

Simona Gherghe, primele impresii despre SARCINĂ după ce a fost BLESTEMATĂ de Laura Lavric: N-a fost deloc o sarcină uşoară

Un articol de: - 29 Mai 2017, 14:14
Simona Gherghe, primele impresii despre SARCINĂ după ce a fost BLESTEMATĂ de Laura Lavric: N-a fost deloc o sarcină uşoară Foto: Radu Tudor Monden

Prezentatoarea Simona Gherghe tocmai a născut o fetiță frumoasă și sănătoasă. Este o mămică fericită mai ales pentru că a ajuns acasă și de două zile stp împreună cu micuța ei, Ana, şi a pentru a se recupra după naștere.

Simona Gherghe a postat un mesaj pe o reţea de socializare prin care le povestea celor care o urmăresc impresiile la rece despre experienţa naşterii. Prezentatoarea TV a mărturisit că nu a avut deloc o sarcină uşoară, însă spune că a reuşit să depăşească momentele grele cu brio.„Acum, că ne-am liniștit, după primele două nopți petrecute acasă, simt nevoia să mulțumesc unor oameni care mi-au fost alături. În primul rând, doctoriței mele senzaționale, cea care a fost lângă noi încă de pe vremea când Ana era doar un vis. N-a fost deloc o sarcină ușoară, însă doamna doctor a știut să-mi liniștească toate fricile și temerile, să-mi dea încredere și, mai ales, să ia cele mai bune decizii în toate momentele critice. Doamna doctor, nu avem cuvinte să vă mulțumim pentru tot și suntem foarte norocoși că v-am avut alături. Toți cei de acolo au avut grijă să mă ajute, astfel încât experiența asta a nașterii prin cezariană să nu fie o traumă. Dimpotrivă, totul a decurs extrem de simplu, la fel și recuperarea mea. Îi mulțumesc domnului doctor anestezist. La fel, mulțumiri din suflet doamnei doctor neonatolog, cea care s-a ocupat de Ana noastră cea grabită. Și nu în ultimul rând, doctorilor și asistentelor de la Secția de Neonatologie, precum și asisentelor și infirmierelor care au avut grijă de mine. Toate gândurile noastre bune merg spre voi”, a transmis Simona Gherghe la două zile după ce a ajuns acasă cu fiica ei, Ana.

Laura Lavric s-a supărat extrem de tare după ce în emisiunea Simonei Gherghe a fost invitată sora Laurei Lavric, care a acuzat-o pe celebra solistă de muzică populară că a practicat prostituţia în Statele Unite.

"Simona, sunt supărată pe tine. Te felicit pentru că ai devenit mamă, ştiu că ţi-ai dorit foarte mult, dar te întreb un lucru. M-ai cunoscut, ştii cine sunt, sunt moldoveancă de-a ta. Nu mi-ai respectat 50 de ani de carieră, de cântec, ai cântat pe CD şi cântecele mele, drept pentru care m-ai bucurat, dar să ţii o invitată şi să-şi batjocorească mama şi să-mi aducă asemenea cuvinte jignitoare, numai ca tu să faci rating, e frumos Simona? Dacă o să vină copilul tău să te batjocorească pe tine oare crezi că ai să te simţi bine? Oare crezi că Dumnezeu o să primească asemenea fapte? Tu eşti fată deşteaptă, şi poţi să faci rating şi cu lucruri frumoase, nu cu calomnii şi nenorociri. Şi te mai întreb, în emisiunea aia, că ai ţinut-o pe soră-mea 4 zile, nu aveam dreptul la replică ? E frumos? Să ştii că sunt supărată pe tine, foarte tare. Şi n-o să-mi treacă niciodată. Niciodată! Ai făcut un lucru rău. Nu vreau să te blestem, dar să dea Dumnezeu să ai şi tu bucuria pe care mi-ai făcut-o tu mie. Să ai aşa bucurie cum mi-ai făcut mie", i-a transmis Laura Lavric Simonei Gherghe la un post TV.

"Simona, cum ai putut să asculţi o femeie care spune că a vrut mama ei s-o omoare şi n-a iubit-o. Simona, cum n-a iubit-o? Poţi să te duci şi acum acolo să întrebi cine i-a crescut fata, de la 3 luni până în clasa a doua, a treia, la Costişa acolo, du-te să vezi că e în evidenţe. Şi te mai întreb o dată, de ce n-am avut dreptul la apărare? O să mă apăr acum, în proces.

Nu te iert, şi am să întreb şi publicul. Te-am iertat o viaţă întreagă şi te-am ajutat, dar aşa ceva, să dai tu cu noroi peste numele meu, peste munca mea şi pentru faptul că te-am ajutat. Puteai să spui că sunt urâtă, că sunt proastă. Orice, dar să spui că sunt prostituată... Este îngrozitor ce-ai făcut. Eu nu te iert şi cred că nici Dumnezeu nu te iartă. Să ştii că nici pe soră-mea şi nici pe tine, Simona, nu vă iert. Pe amândouă. E urât ce-aţi făcut", a adăugat Laura Lavric, conform Cancan.

 

Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

Citeşte mai multe despre:   prezentatoare