Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Sinaia: Un urs înfometat a alergat turiştii ca să le fure mâncarea

Sinaia: Un urs înfometat a alergat turiştii ca să le fure mâncarea

Un urs înfometat a vrut neapărat să ia masa cu turiştii care au viziat Schitul Sfânta Ana, din Sinaia. Ursul, nu numai că nu a fost deranjat de prezenţa oamenilor, ba chiar a încercat să le fure mâncarea unor tineri din rucsac.

Moş Martin a fost ademenit cu mirosul îmbietor de mâncare ce venea de pe o masă, amplasată în aer liber, în apropierea schitului. Trei turişi se aflau la masă, şi în niciun caz nu se aşteptau să dea ochii de urs.

„Eram la Schitul Sfânta Ana şi eram la masă cu doi prieteni. Avenit direct la mine, a vrut să-mi ia rucsacul, am fugit, a venit după noi, a pus laba pe rucsac, l-a tras repede. Eu am fugit cât am putut de repede, dar tot nu m-a lăsat în pace. A venit după mine chiar până la schit, eu am intrat în biserică, iar el stătea la poartă”, a povestit agitat unul din turişti.

Ursul flămând nu s-a dat dus de lângă schit, până nu a primit mâncarea mult râvnită. Nici măcar câinii care îi dădeau târcoale, nu au reuşit să-i dea emoţii. Nici turiştii nu au fost speriaţi de apariţia ursului, ba chiar au încercat să prindă cele mai bune imagini cu Moş Martin.

Urşii vin constant la Schitul Sfânta Ana, spun călugării de acolo. În schimb, este pentru prima dată când coboară din pădure cu atâta lume în preajmă. De obicei, animalele sălbatice stau la distanţă de locurile aglomerate, însă cel mai probabil fiara tocmai a ieşit din hibernare, este înfometată, iar în pădure nu se găseşte hrană suficientă.

Urs înfometat aleargă turiştii pentru mâncare

Citeşte mai multe despre:   urs,   Stiri Sinaia,   turisti,   mancare