Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden SINUCIDERI în lanț în Vaslui! FENOMENE CIUDATE au loc acolo. Un alt tânăr, găsit spânzurat în pădure, chiar în locul în care și-a luat viața prietenul său din copilărie!

SINUCIDERI în lanț în Vaslui! FENOMENE CIUDATE au loc acolo. Un alt tânăr, găsit spânzurat în pădure, chiar în locul în care și-a luat viața prietenul său din copilărie!

Un articol de: B1.ro - 03 Iun 2019, 15:39
SINUCIDERI în lanț în Vaslui! FENOMENE CIUDATE au loc acolo. Un alt tânăr, găsit spânzurat în pădure, chiar în locul în care și-a luat viața prietenul său din copilărie! foto: Pixabay Monden

Un bărbat de 31 de ani din Vaslui s-a sinucis, duminică, în pădurea Delea din Vaslui. 

MONICA TATOIU A FĂCUT GESTUL EXTREM! DA, E VORBA DESPRE SINUCIDERE! IMAGINI GREI DE PRIVIT ! (FOTO)

Acest gest extrem făcut de el a fost făcut la două săptămâni după ce un prieten al său s-a sinucis, în exact același loc.

“Chiar ieri am bãut cu el o bere pe bordura din fata blocului. Nu pãrea sã aibã nimic. Vorbisem cu el si despre cazul bãiatului de la primul bloc (n.r. Petricã Stavãr), pentru cã era bun prieten cu el. Îmi spunea cã nu întelege cum amicul lui s-a putut sinucide din cauza unei fete.

FANII LUI MICHAEL SCHUMACHER SUNT ÎN DOLIU! L-AU ÎNGROPAT DEJA! DIN PĂCATE NU S-A MAI PUTUT FACE NIMIC

Iatã cã acum si-a pus el streangul de gât. Pãcat, cã era un copil cuminte, la locul lui. Era mereu cu glumele, cu buna dispozitie, ne fãcea mereu sã ne simtim bine în prezenta lui”, a declarat pentru vremeanoua.ro un vecin de-al lui Nicolae Munteanu.

Un alt tânăr s-a sinucis în Vaslui, iar la scurt timp după afarea veștii s-a sinucis și mama lui.