Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Situație delicată pentru Dorina Chiriac. Mama fetiței lui Florin Piersic Jr. trebuie să se opereze de urgență în străinătate (FOTO)

Situație delicată pentru Dorina Chiriac. Mama fetiței lui Florin Piersic Jr. trebuie să se opereze de urgență în străinătate (FOTO)

Un articol de: - 22 Mai 2017, 10:27
Situație delicată pentru Dorina Chiriac. Mama fetiței lui Florin Piersic Jr. trebuie să se opereze de urgență în străinătate (FOTO) foto: Click Monden

Fosta soție a lui Florin Piersic Jr., Dorina Chiriac, se află într-o situație delicată și trebuie să se opereze de urgență fiindcă i-a fost descoperit un chist pe corzile vocale.

Aceasta a fost nevoită să-și amâne toate spectacolele ca să poată pleca în Luxemburg să se opereze. Artista a anunțat pe rețelele sociale că are grave probleme de sănătate și că se va retrage pentru o vreme din lumina reflectoarelor. 

„Ei, şi-aşa. cer scuze publicului pe această singură cale accesibilă mie pentru absenţa mea de la spectacolele anunţate pentru lunile mai, iunie, iulie până la sfârşitul stagiunii, reprezentaţii teatrale şi concerte la care s-au vândut deja biletele. Concertele cu Ada Milea vor avea loc în Bucureşti, Bacău, Constanţa, Cluj şi în celelalte locaţii în zilele anunţate, fără a mă avea în scenă. sincer, nu pierdeti, căci vă veţi bucura de Ada, dar si de Radu Bînzaru fără bruiaj gâjâit din parte-mi. Vocea m-a anunţat că-mi pleacă. m-a anunţat oficial, cu martori. ameninţă să îmi ia şi urechea, că mi s-a instalat o afonie. Curând voi avea parte de o intervenţie chirurgicală asupra unui chist pe corzile vocale la o clinică din Luxemburg (sună mai cumva dacă zic asta, na) ok. Este o intervenţie cu risc pentru cineva care are vocea drept instrument esenţial in meserie. Curând intru în pauză vocală totală (cunosc prieteni care-ar da petrecere în Piaţa Universităţii că tac io), cer scuze once again pentru încurcătură tuturor, încerc să tac zen după operaţie că cică e periculos de nu, şi-n toamnă, după ce-o să mă aud eu pentru prima oară, decid dacă să mă fac cântăreaţă sau să m-apuc de scris. Vad eu”, a scris Dorina pe pagina de Facebook, conform wowbiz.ro

Dorina Chiriac și Florin Piersic Jr. au avut o relație și au împreună o fetiță numită Sonia.

Citeşte mai multe despre:   Luxemburg