Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Situație incredibilă pentru Laura Bretan dacă va câștiga “America’s Got Talent”. Premiul de un milion de dolari ar putea să-l primească abia peste ...40 de ani! Care este motivul invocat de americani

Situație incredibilă pentru Laura Bretan dacă va câștiga “America’s Got Talent”. Premiul de un milion de dolari ar putea să-l primească abia peste ...40 de ani! Care este motivul invocat de americani

Un articol de: - 04 Aug 2016, 11:38
Situație incredibilă pentru Laura Bretan dacă va câștiga “America’s Got Talent”. Premiul de un milion de dolari ar putea să-l primească abia peste ...40 de ani! Care este motivul invocat de americani Foto: youtube.com Monden

Concursurile de talent sunt un bun prilej pentru cei care își doresc o carieră artistică, dar și să câștige sume importante de bani, doar că lucrurile nu merg mereu așa cum trebuie.

Laura Bretan, fetița de 14 ani care a câștigat concursul “Românii au talent” a precizat pe Instagram că nu a intrat încă în posesia sumei câștigate la finalul concursului, de atunci trecând două luni.

Mica artistă ar putea să dea însă peste o situație mult mai gravă în cazul în care ar câștiga “America’s Got Talent”, concurs în care a ajuns până în semifinale.

Dacă se va încorona câștigătoare și peste Ocean, Laura Bretan ar putea intra în posesia premniului abia peste ...40 de ani.

Acest lucru se întâmplă ca urmare a anunțului făcut de organizatorii concursului care specifică pe genericul show-ului că “Premiul, care însumează un milion de dolari, se plătește în părți egale, anuale, în decurs de 40 de ani (n.r. 25.000 de dolari anual)”, scrie Click.

Se poate opta și pentru varianta ca aceștia să fie primiți pe loc, însă, spre exemplu, solistul Michael Grimm, câștigător în sezonul al cincilea, a rămas cu puțin  peste 200.000 de dolari după ce restul banilor au fost supuși impozitelor.

Citeşte mai multe despre:   concurs,   premiu