Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Smiley, gest impresionant: Cântărețul a mers la școala unui copil abuzat de colegi: 'Aveți grijă unii de ceilalți' (VIDEO)

Smiley, gest impresionant: Cântărețul a mers la școala unui copil abuzat de colegi: 'Aveți grijă unii de ceilalți' (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 17 Iun 2019, 15:59
Smiley, gest impresionant: Cântărețul a mers la școala unui copil abuzat de colegi: 'Aveți grijă unii de ceilalți' (VIDEO) Monden

Smiley a făcut, săptămâna trecută, un gest impresionantă.

Cântărețul a mers la școala unui băiețel cu probleme de sănătate hărțuit de colegi pentru a le vorbi despre grija pe care trebuie să ne-o purtăm unii altora.

„Pentru noi poate sunt probleme mici. Pentru sute de mii de copii sunt cele mai mari”,a  spus Smiley, făcând referire la copilul pe care se afla acolo, un băiețel diagnosticat cu ADHD și probleme de vedere.

Toate vorbele urâte pe care vi le spuneți între voi vă vor costa pe toți mai târziu. Iar sfatul meu este să fiți oamenii pe care vă doriți să îi întâlniți. Oameni care să vă spună: „Salut, ce mai faci? Ești bine?” Aveți grijă ce vorbe spuneți, aveți grijă ce fel de fapte faceți, pentru că toate se vor întoarce înapoi, la un moment dat în viața asta. Aveți grijă unii de ceilalți.”

Smiley, gest impresionant: Cântărețul a mers la școala unui copil abuzat de colegi

Citeşte mai multe despre:   Smiley