Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cum este prezisă APOCALIPSA în Biblie și ce rol vor avea Soarele și Luna

Cum este prezisă APOCALIPSA în Biblie și ce rol vor avea Soarele și Luna

Un articol de: B1.ro - 18 Dec 2018, 18:44
Cum este prezisă APOCALIPSA în Biblie și ce rol vor avea Soarele și Luna Monden

În Apocalipsa lui Ioan 12:1, al 12-lea semn care va prezice Sfârșitul Lumii este apariția unei femei care va fi îmbrăcată precum Soarele, cu Luna la picioare și cu o coroană de 12 stele pe cap, arată huff.ro.

Iar într-o parte vor fi cei merituoși, care vor fi salvați și chemați în Ceruri la Dumnezeu, iar în cealaltă parte, cei lipsiți de credință care vor rămâne să îndure chimurile pentru faptele lor.

O teorie izvorâtă din acest verset spune că este vorba despre un fenomen astral de aliniere a constelațiilor Leu și Fecioară, care, împreună cu alte planete, vor aduce împlinirea acestei profeții. Cei care susțin această teorie spun că femeia menționată aici este constelația Fecioarei, iar coroana de stele reprezintă constelația Leului. Însă părerile sunt împărțite cu privire la această teorie. 

Mai există și persoane care spun însă că Apocalipsa va avea loc în două părți, cu un interval de șapte ani între acestea. Această perioadă va fi grea, extrem de nefavorabilă, iar în timpul ei Antihristul va aduce distrugere asupra Omenirii.

Citeşte mai multe despre:   soare,   Luna,   apocalipsa