Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Șoc la PRO TV! CABRAL A PIERDUT TOT: 'Am luat-o de la capăt'

Șoc la PRO TV! CABRAL A PIERDUT TOT: 'Am luat-o de la capăt'

Un articol de: B1.ro - 31 Mai 2019, 22:03
Șoc la PRO TV! CABRAL A PIERDUT TOT: 'Am luat-o de la capăt' Monden

Celebrul prezentator Cabral Ibacka a povestit pe blogul personal experiența complicată pe care a avut-o cu imobiliarele, în încercarea de a achziționa o proprietate, relatează Știrescu.

BIETUL MIHAI CONSTANTINSCU! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU CÂTEVA MINUTE! FANII AU AJUNS DEJA LA SPITAL! Imagini EMOȚIONANTE

„Trei ani am căutat casă. Sau teren. Sau teren cu casă. Undeva în centru. Sau, ca să fiu corect… ceva mai în centru. Că n-am spart nicio bancă, pentru a lua în calcul să ne mutăm undeva în centru. Am căutat trei ani. Au fost trei ani de frustrări, enervări și care au dus, până la urmă la un abandon. Dar hai s-o luăm de la capăt, de ai câteva minute de omorât.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! APARIȚIE MACABRĂ LA PARASTASUL LUI RĂZVAN CIOBANU! INVITAȚII ȘI-AU FĂCUT CRUCE

Nu aveam o zonă fixă dintr-un motiv simplu: n-aveam banii ca să facem pe nebunii. Așa că am luat anunțurile la rând. N-am trecut prin atâtea povești, SF-uri, minciuni și încercări de țeapă de când m-a făcut mămica mea, da-i-ar Dumnezeu sănătate… că bună treabă a făcut! :D Vrei exemple? Mergem să vedem un teren cu o casă, pe undeva pe lângă Foișor. Ne învârtim, ne agităm, stăm de vorbă cu omul… părea mișto. 300 de metri de teren, prețul… zonei.

REGRETE ETERNE PENTRU SILVIU PRIGOANĂ! A MURIT CU ZILE! BAHMUȚEANCA A IZBUCNIT ÎN LACRIMI

Omul zice de avans, începem să ne organizăm. În drum spre notar, mai trec o dată pe la teren și-mi sare în ochi o bucată de gard, care părea mai nouă. Mă mai învârt pe-acolo, iese vecinul. Mă salută, îl salut, intrăm în vorbă, îi explic ce și cum. Îl văd că are o ezitare și-i spun direct că dacă e vreo combinație și știe că e o țeapă la mijloc, să spună. Că eu mă mut lângă el… și n-are nevoie de un negru guraliv și supărat în coasta lui.

Mi-a explicat că i-a dat ăsta cu terenul niște bani ca să mute puțin gardul, că terenul ăla de vânzare are acces la stradă de doar 1,8 m și nu-l cumpără nimeni.

Și că după ce se fac actele își pune gardul la loc și e țeapa cumpărătorului.

Mi s-a făcut rău. Am anulat totul, am luat-o de la capăt cu căutările”, este o parte a postării lui Cabral pe blogul personal.Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Citeşte mai multe despre:   Cabral