Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden ȘOC în lumea mondenă! Daniel Buzdugan s-a pocăit la CATEDRALA NAȚIONALĂ! Mesaj UIMITOR pentru fani (FOTO)

ȘOC în lumea mondenă! Daniel Buzdugan s-a pocăit la CATEDRALA NAȚIONALĂ! Mesaj UIMITOR pentru fani (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 30 Noi 2018, 08:30
ȘOC în lumea mondenă! Daniel Buzdugan s-a pocăit la CATEDRALA NAȚIONALĂ! Mesaj UIMITOR pentru fani (FOTO) Monden

Daniel Buzdugan și-a surprins fanii cu o fotografie postată pe Instagram realizată în interiorul Catedralei Naționale.

Postarea are loc la câteva zile după ce Daniel Buzdugan a declarat că singurul lucru notabil la 100 de ani de ROMÂNIA este Sfințirea Catedralei Neamulu. Omul de radio a mai precizat că dacă statul român ar fi trebuit să construiască edificiul , „probabil că astăzi abia s-ar fi încheiat doar ,,studiile de fezabilitate”.

“În România ultimilor 15 ani s-a lucrat numai și numai în direcția urii și a dezbinării , atât! Divide et Impera!

Dacă nici această catedrală nu s-ar fi săvârșit , am fi defilat la 100 de ani de România ,,decât” cu tanti Viorica & asociații…

Unii frați de-ai noștri spun , cât de cât pe bună dreptate, că ,, n-avem spitale”, păi să fie sănătos statul român, la câte spitale, clinici, cabinete sau cămine de bătrâni a făcut BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ, care nefiind o instituție de P.R. , lucrurile acestea n-au fost lăudate așa cum se face în industria marketingului, beneficiind din plin și de ,,ajutorul presei” (iertate să-i fie păcatele! ) care nu vrea decât sânge , sex, scandal și dezbinare! E cool să arunci cu noroi în biserică, Dumnezeu, neam și sa spui că din cauza bisericii ortodoxe nu se fac autostrăzi și spitale…. Eu cred că bisericii, dacă i s-ar da voie, ar fi în stare să facă și Metroul transportării bucureștenilor, chiar și Autostrada Ocolirii Neamului ș.a.m.d.”, a scris Daniel Buzdugan pe rețelele de socializare.

 

Citeşte mai multe despre:   Daniel Buzdugan