Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Şocant: Târât gol pe stradă de propriul tată! (FOTO)

Şocant: Târât gol pe stradă de propriul tată! (FOTO)

Un tată furios pentru că fiul său în vârstă de 14 ani îşi petrecea prea mult timp într-un internet cafe l-a târât pe acesta gol în mijlocul străzii, în văzul tuturor, informează Daily Mail.

Deşi Lu Tan, în vârstă de 39 de ani, îl avertizase în repetate rânduri pe fiul său, Xiaomeng, dependent de jocuri pe calculator, să nu îşi mai petreacă timpul la computer, acesta nu i-a respectat decizia şi a fugit pe ascuns la un internet cafe.

Furios, Tan a intrat în localul cu pricina şi şi-a târât fiul afară în pielea goală, sub privirile şocate ale prietenilor săi.

„A început să-şi lovească fiul, care îl ruga să se oprească, dar a spus că doreşte să arate tuturor cât de lipsit de valoare este băiatul şi l-a târât spre casă după ce l-a dezbrăcat şi l-a legat la mâini”, a spus un martor ocular.

Tan a declarat poliţiştilor veniţi la faţa locului să învestigheze cazul că fiul său furase bani pentru a merge la internet cafe, motivând că şi-a maltratat băiatul pentru că nu voia să îl vadă cum îşi distruge viaţa din cauza internetului.