Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Vestea care CUTREMURĂ lumea muzicii populare! Este vorba de Sofia Vicoveanca: 'Dumnezeu să-i odihnească sufletul'

Vestea care CUTREMURĂ lumea muzicii populare! Este vorba de Sofia Vicoveanca: 'Dumnezeu să-i odihnească sufletul'

Un articol de: B1.ro - 10 Mar 2019, 16:01
Vestea care CUTREMURĂ lumea muzicii populare! Este vorba de Sofia Vicoveanca: 'Dumnezeu să-i odihnească sufletul' Sursa:Facebook/Sofia Vicoveanca Oficial Monden

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din țara noastră, dar în ciuda carierei sale fructuoase, vedeta a trecut prin momente grele în viața personală.

INCENDIAR! UN CUPLU A SPIONAT DĂDACA ÎN TIMP CE FĂCEA DUȘ! E ÎNGROZITOR CE AU DESCOPERIT CEI DOI SOȚI
Aceasta a încercat mulți ani să devină mamă și suferea foarte mult din cauză că nu putea avea un copil.

Așa că atunci când a rămas însărcinată a fost cea mai împlinită, fiind recunoscătoare divinității pentru copilul pe care urma să îl aibă. 

Fiul ei, Vlad Micu este minunea ei. 

”Dacă am realizat ceva în viață, este că Dumnezeu mi-a îmbogățit sufletul dăruindu-mi un pruncuț. Este un copil dăruit! Indiferent cât trăiesc, indiferent câți ani are copilul, pentru mine el rămâne pruncul meu, tot copil, pentru totdeauna.

REPEDE CLICK AICI: POZELE PE CARE ANTONIA LE-AR VREA ȘTERSE DE PE INTERNET! ATENȚIE: SUNT IMAGINI EXPLICITE!

Aveam mulți ani de căsnicie și nu era nici un semn că voi fi mamă. În anii 70, când a fost prima mare inundație în Ardeal – atunci s-a văzut generozitatea românilor, unii au ajutat cu bani, alții, cu produse -, a apărut o listă a copiilor rămași orfani sau rătăciți în urma potopului, cine își dorește să înfieze un copil.

S-A ASCUNS, GOALĂ, SUB PAT! A VRUT SĂ ÎI FACĂ IUBITULUI O SURPRIZĂ, DAR EA A FOST CEA ȘOCATĂ! CE A FĂCUT BĂRBATUL I-A TĂIAT RESPIRAȚIA! (GALERIE FOTO)

Sfătuindu-mă cu soțul meu, Victor, Dumnezeu să-i odihnească sufletul, căci nu-i clipă să nu-l regret, ne-am înscris să luăm o fetiță de 3-4 ani. Am fost a 24-a pe listă și singura familie fără copii”, a declarat cântăreața, scrie Libertatea

Aceasta a povestit că până la urmă nu au mai putut adopa un copil, iar curând avea să rămână gravidă. 

”Până la urmă, nu s-au mai dat copiii, unii au fost găsiți de părinți, alții au mers în leagăne, dar după o lună, am simțit că voi avea copilul meu. Venirea lui pe lume mi-a schimbat destinul, mi-a coborât glasul cu o terță. Eram mezzo și am ajuns la bas, glasul pe care-l ascultați și dumneavoastră de atunci.

Dumnezeu mi-a ascultat ruga și nu-i clipă să treacă fără a-i mulțumi cu întreaga ființă”, a mărturisit Sofia Vicoveanca. 

Citeşte mai multe despre:   sofia vicoveanca