Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden TERIBIL... ȘOC în muzica populară! Este vorba despre SOFIA VICOVEANCA: "Dumnezeu să-i ..."

TERIBIL... ȘOC în muzica populară! Este vorba despre SOFIA VICOVEANCA: "Dumnezeu să-i ..."

Un articol de: B1.ro - 23 Ian 2020, 11:13
TERIBIL... ȘOC în muzica populară! Este vorba despre SOFIA VICOVEANCA: "Dumnezeu să-i ..." Sursa:Facebook/Sofia Vicoveanca Oficial Monden

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din țara noastră, dar în ciuda carierei sale fructuoase, vedeta a trecut prin momente grele în viața personală.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ DE SĂRBĂTORI! COȘMAR TOTAL LA MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA! SE ANUNȚĂ VĂRSARE DE SÂNGE
Aceasta a încercat mulți ani să devină mamă și suferea foarte mult din cauză că nu putea avea un copil.

Așa că atunci când a rămas însărcinată a fost cea mai împlinită, fiind recunoscătoare divinității pentru copilul pe care urma să îl aibă. 

Fiul ei, Vlad Micu este minunea ei. 

”Dacă am realizat ceva în viață, este că Dumnezeu mi-a îmbogățit sufletul dăruindu-mi un pruncuț. Este un copil dăruit! Indiferent cât trăiesc, indiferent câți ani are copilul, pentru mine el rămâne pruncul meu, tot copil, pentru totdeauna.

CUTREMUR ÎN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost găsită TEO TRANDAFIR! BURSUCU E ÎN STARE DE ȘOC! (IMAGINI DRAMATICE)

Aveam mulți ani de căsnicie și nu era nici un semn că voi fi mamă. În anii 70, când a fost prima mare inundație în Ardeal – atunci s-a văzut generozitatea românilor, unii au ajutat cu bani, alții, cu produse -, a apărut o listă a copiilor rămași orfani sau rătăciți în urma potopului, cine își dorește să înfieze un copil.

ASTA DA BOMBĂ! S-a aflat totul despre sarcina Gabrielei Cristea! TAVI CLONDA NU A ȘTIUT NIMIC PÂNĂ ACUM! E SCANDALUL MOMENTULUI

Sfătuindu-mă cu soțul meu, Victor, Dumnezeu să-i odihnească sufletul, căci nu-i clipă să nu-l regret, ne-am înscris să luăm o fetiță de 3-4 ani. Am fost a 24-a pe listă și singura familie fără copii”, a declarat cântăreața, scrie LibertateaA venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns ...

Aceasta a povestit că până la urmă nu au mai putut adopa un copil, iar curând avea să rămână gravidă. 

”Până la urmă, nu s-au mai dat copiii, unii au fost găsiți de părinți, alții au mers în leagăne, dar după o lună, am simțit că voi avea copilul meu. Venirea lui pe lume mi-a schimbat destinul, mi-a coborât glasul cu o terță. Eram mezzo și am ajuns la bas, glasul pe care-l ascultați și dumneavoastră de atunci.

Dumnezeu mi-a ascultat ruga și nu-i clipă să treacă fără a-i mulțumi cu întreaga ființă”, a mărturisit Sofia Vicoveanca. 

Citeşte mai multe despre:   sofia vicoveanca