Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Sora Ducesei are fan club pentru fund, fratele ni-l arată: FOTO cu James Middleton gol pușcă!

Sora Ducesei are fan club pentru fund, fratele ni-l arată: FOTO cu James Middleton gol pușcă!

Posterioarele rudelor lui Kate Middleton continuă să facă deliciul presei mondene. După ce fanii surorii Ducesei de Cambridge, Pippa Midleton, au creat o pagină de Facebook dedicată exclusiv posteriorului ei „regal”, a venit rândul fratelui lor să atragă atenţia asupra părţii sale dorsale. În cazul lui, însă, fără haine!

Pe Internet au început să circule mai multe fotografii compromițătoare în care James Middleton, în vârstă de 23 de ani, este surprins la bustul gol, în lenjerie intimă, sau chiar complet dezbrăcat. Deranjat de preluarea imaginilor, fratele lui Kate Middleton s-a dat drept avocat și a cerut administratorilor unor site-uri să le șteargă.

Îşi usucă „bijuteriile”

Fotografiile care circulă de câteva zile în mediul online au fost realizate în urmă cu câţiva ani, însă abia acum au fost publicate. James Middleton apare în diverse ipostaze nu tocmai flatante.

Într-una dintre ele, tânărul este surprins cu o mână în boxeri, în timp ce cu cealaltă îşi verifică telefonul. În altă fotografie, în care apare tot în boxeri, este surprins în timp ce îşi usucă „bijuteriile”cu un foehn.Complet dezbrăcat

În altă imagine postată pe Internet, fratele  Ducesei de Cambridge (aflat cu spatele la aparatul foto) stă cu pantalonii în vine împreună cu alţi prieteni, lângă un indicator pe care scrie „Back Lane” („Aleea din Spate”).

Există, de altfel, mai multe fotografii în care James Middleton apare în fundul gol alături de alţi tineri. Însă fotografia care a stârnit cele mai multe comentarii este cea în care frăţiorul lui Kate apare stând pe un scaun, picior peste picior, cu o sticlă de bere în mână şi complet dezbrăcat.

 

S-a dat drept avocat

După apariţia fotografiilor, James Middleton a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru ca acestea să dispară. Se pare că acesta a mers până acolo încât s-a dat drept avocat şi le-a cerut celor de la Fleshbot, unde au fost postate imaginile, să le îndepărteze de îndată.

Cei de la Fleshbot şi-au dat, însă, seama că domeniul de pe care au fost trimise e-mailurile de la „avocat” este deţinut, de fapt, chiar de către James Middleton. Astfel, susţin cei ameninţaţi cu procese, în loc să-şi angajeze un avocat pentru a face lucrurile murdare în locul lui – sau mai precis, pentru a le şterge -, fratele Ducesei a ales să o facă el.

Se pare că nu este prima tentativă a lui James de a încerca să impună scoaterea fotografiilor. Acelaşi lucru l-au păţit şi cei de la pinksheep.com, care se întreabă cine este de fapt în spatele adresei de e-mail de unde au primit mesaj să scoată pozele.
Citeşte mai multe despre:   Kate Middleton,   nunta,   gol,   dezbracat