Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Momente de coşmar la Asia Express! Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au condus legaţi la ochi! Adrenalina a atins cote maxime atunci când... (VIDEO)

Momente de coşmar la Asia Express! Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au condus legaţi la ochi! Adrenalina a atins cote maxime atunci când... (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 03 Mar 2020, 08:03
Momente de coşmar la Asia Express! Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au condus legaţi la ochi! Adrenalina a atins cote maxime atunci când... (VIDEO) FOTO: Facebook: Asia Express Monden

Echipele formate din Sorin Bontea cu Răzvan Fodor şi Ada alături de soţul ei au trecut printr-o asituaţie absolut halucinantă în cea de-a noua ediţie de Asia Express. 


Momentele de coşmar au îceput atunci când cele 4 vedete au fost nevoită să conducă maşini de teren, nu oricum, ci legaţi la ochi! Unul dintre membrii echipei şofa cu privirea acoperită, în timp ce coechipierul din dreapta îl ghida. Pe traseu, fiecare echipa trebuia să adune tevi, pentru a rezolva următoarea probă. 


Soţul Addei a fost cel care s-a legat la ochi, iar ea l-a îndrumat din drepata. În echipa adversă Răzvan Fodor a fost cel care a condus legat la ochi, îndrumat de colegul Sorin Bontea


Pe traseu, concurenţii au adunat ţevi, pe care apoi le-au îmbinat formând o conductă. Echipa care umple prima găleata de la capătul conductei era şi cea câştigătoare. De această dată, învingătorii au fost Răzvan Fodor şi Chef Bontea, fiind echipa care a trecut şi de la agonie la extaz. 

Momente de coşmar la Asia Express! Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au condus legaţi la ochi! Adrenalina a atins cote maxime atunci când... (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Răzvan Fodor,   Sorin Bontea,   Chef Bontea,   Adda