Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Soţia i-a pus soţului un prezervativ în pat. Când bărbatul l-a văzut, i-a spus femeii că DIVORŢEAZĂ dintr-un motiv ŞOCANT

Soţia i-a pus soţului un prezervativ în pat. Când bărbatul l-a văzut, i-a spus femeii că DIVORŢEAZĂ dintr-un motiv ŞOCANT

Un articol de: B1.ro - 17 Oct 2019, 15:59
Galerie foto (5) Monden

O femeie din Anglia şi-a pus căsătoria în pericol din cauza unei glume. Galeria Foto

Cum a fost farsa care a dus la amenhinările cu divorţul, în Galeria Foto.

ANDREEA BĂLAN, ÎN STARE GRAVĂ! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ NUNTĂ! FANII ŞI-AU FĂCUT CRUCE CÂND AU VĂZUT IMAGINILE (GALERIE FOTO)

BIANCA DRĂGUŞANU A RĂMAS FĂRĂ SUFLARE ! AU SNOPIT-O ÎN BĂTAIE! VICTOR SLAV A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! IMAGINI DE GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Ea a vrut să-i facă soţului ei o farsă, dar nici nu se gândea până unde puteau ajunge lucrurile. I-a pus bărbatului un prezervativ desfăcut în pat, pentru a simula scenariul că bărbatul o înşelase cu o noapte înainte, mai ales că ea fusese plecată la o prietenă.

Buimac de cap, soţul s-a trezit şi a văzut prezervativul. Mirat, s-a uitat la el şi a întrebat-o pe soţie ce caută "cauciucul" acolo. Ea i-a răspuns că el trebuie să dea socoteală, că ar fi înşelat-o. Bărbatul a jurat că nu e nimic adevărat, s-a prins că este încercat şi i-a zis soţiei că, dacă n-are încredere în el, ar fi mai bine să divorţeze.

IRINA LOGHIN ÎN STARE DE ŞOC! FUEGO A PĂŢIT-O! FANII SUNT DEVASTAŢI (GALERIE FOTO)

DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANĂ! DIN PĂCATE A PIERDUT LUPTA! DISPERARE PENTRU ADRIANA BAHMUŢEANU (GALERIE FOTO)

Cuplul s-a separat pentru o vreme, dar e clar că problemele dintre ei erau mai vechi. Cât de mult să-i lipsească bărbatului simţul umorului pentru a veni cu asta ca pretext de divorţ?
 

Citeşte mai multe despre:   prezervativ,   divort,   cuplu
 
Loading...