Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Soția lui Dan Diaconescu, executată silit. Emi s-a certat cu agenții de poliție

Soția lui Dan Diaconescu, executată silit. Emi s-a certat cu agenții de poliție

Un articol de: Catinca Giosanu - 17 Iun 2020, 14:21
Soția lui Dan Diaconescu, executată silit. Emi s-a certat cu agenții de poliție Sursa Foto: Facebook Monden

Familia fostului patron de televiziune, Dan Diaconescu, trece prin momente extrem de grele. Soția lui Dan Diaconescu, Emi Bratu a fost executată silit în urma unui proces cu o agenție imobiliară din județul Constanța.

Reamintim că în luna februarie, fost proprietar al televiziunii OTV și șef de partid, Dan Diaconescu, a pierdut un proces intentat de Liora Z., femeie cunoscută în branșa oamenilor de afaceri bucureșteni. Femeia a obținut în instanță executarea silită a lui Dan Diaconescu şi a asociatului său, Florin Floştoiu. 

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. (…) Autorizează creditorii să treacă la executarea silită prin toate formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, a obligaţiilor înscrise în titlurile executorii, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac”, se arată în hotărârea magistraților.

 

 

Soția lui Dan Diaconescu, executată silit

 

 

Emi Bratu, partenera de viață a lui Diaconescu, a fost executată silit, fără cale de atac, în urma unui proces cu o agenție imobiliară de la malul mării. De asemenea, aceasta a fost implicată într-un scandal uriaș cu agenții de poliție și Jandarmeria, după ce a refuzat să părăsească un imobil. 

Se presupune că Emilia, care a figurat ca debitor în dosarul înregistrat pe 7 ianuarie 2020 la Judecătoria Sectorului 1 București, a cumpărat sau a închiriat clădirea cu pricina și nu și-a achitat datoria față de agenția imobiliară.A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Agenția în cauză se ocupă cu vânzări și închirieri de case și apartamente în Constanța, Năvodari și Mamaia.

Procesul s-a derulat într-un timp relativ scurt, iar la primul termen, din 14 ianuarie 2020, s-a decis evacuarea Emiliei Bățău din imobilul din județul Constanța.

 

 

Dan Diaconescu vrea să revină în televiziune

 

 

Impulsionat de mesajele primite din partea fanilor săi, Dan Diaconescu se gândește serios să revină în lumina reflectoarelor. Va mai avea, însă, de așteptat, pentru că interdicția impusă de magistrați odată cu condamnarea la închisoare nu a expirat. Cu toate acestea, fostul realizator TV visează la ziua în care va putea fi urmărit din nou pe micul ecran.

„Aștept cu mare nerăbdare să scap de interdicția pe care o am. După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut”, a declarat Dan Diaconescu într-un interviu acordat cu câteva luni în urmă, când s-a pus problema întoarcerii sale la pupitrul emisiunii care l-a făcut celebru.

 

 

Fostul patron de televiziune are datorii de 5 milioane de euro

 

 

După perioada petrecută în pușcărie, Dan Diaconescu ar putea ajunge în stradă. Acesta are datorii la bănci de 5 milioane de euro.

În februarie, creditorii au solicitat executarea silită a acestuia, iar judecătorii au fost extrem de tranşanţii. ”Autorizează creditorii să treacă la executarea silită prin toate formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, a obligaţiilor înscrise în titlurile executorii”, au conchis magistrații.

Dan Diaconescu a fost  condamnat la închisoare în anul 2015, la 5 ani și 6 luni, dar a reușit să obțină eliberarea sa în urmă cu doi ani de zile. Cu toate acestea nu are voie să apară la televizor, în contextul în care el a fost acuzat de șantaj realizat fix prin acest mijloc de comunicare în masă.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Dan Diaconescu