Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Soția lui Gheorghe Naghi a trimis o scrisoare în care explică incidentul în care și-a pierdut soțul

Soția lui Gheorghe Naghi a trimis o scrisoare în care explică incidentul în care și-a pierdut soțul

Soția omului de afaceri George Naghi a trimis o scrisoare deschisă de pe patul de spital din Viena, în care a povestit detaliile care au dus la tragicul accident în care soțul ei a decedat. Aceasta a explicat că bărbatul s-a aplecat să-i arate locul special din șalupă unde să-și sprijine picioarele, moment în care a mișcat din neatenție volanul, barca intrând cu toată viteza în mal.

„Este de datoria mea să lămuresc, public, pe toată lumea, în legătură cu împrejurările în care s-a întâmplat nenorocirea: ne aflam în barcă, pe Borcea. Plecasem de la casa de pe Dunăre şi pentru că eu stăteam foarte încordată în barcă şi mă ţineam cu braţul de marginea şalupei, George m-a îndemnat să mă relaxez şi să îmi proptesc picioarele în locul special, din faţa scaunului. Pentru că eu nu înţelegeam unde era acel loc, s-a aplecat pentru a-mi arăta. Ultima secvenţă pe care mi-o amintesc este a bătăii sale din picior, prin care îmi arăta cum să îmi pun piciorul în acel piedestal. A fost o clipă de neatenţie, a mişcat, fără să îşi dea seama volanul şi barca s-a dus, cu toată viteza, în mal. Iar de acolo nu mai vreau să-mi amintesc nimic”, se arată în scrisoare, potrivit Mediafax.

Alina Naghi a vorbit și despre starea sa de sănătate, precizând că se simte mai bine, dar că va trebui să mai rămână o vreme internată în spitalul din Viena.

„Despre starea mea, se pare că a trecut ce a fost mai greu. Am respirat, multă vreme, numai cu ajutorul aparatelor, dar acum respir aproape normal, chiar dacă durerile le resimt, în continuare. Am probleme cu piciorul, nu mă pot deplasa decât în cadru şi, probabil, voi fi operată. Deci mai stau în spitalul din Viena", se mai arată în scrisoare.

Un subiect dezbătut de soția omului de afaceri este și cel al fiului lui Gheorghe Naghi, Teodor, despre care spune că „este un copil bun, cuminte”.

„Nu vreau să trec şi peste subiectul îndelung vehiculat, legat de Teodor (Doru), băiatul lui George Naghi. Unul dintre cei doi copii ai săi, Gina fiind înfiată de foarte mulţi ani. Nu sunt niciun fel de probleme, în primul rând pentru că Doru este un copil bun, cuminte, eu implicându-mă în asigurarea unui drum cât mai bun al său în viaţă. M-am ocupat şi mă îngrijesc de tot ceea ce a însemnat evoluţia lui în viaţă", se mai arată în scrisoare.

În ceea ce privește societatea Aldis, Alina Naghi i-a asigurat pe angajați că locurile lor de muncă sunt în siguranță, iar activitatea firmei nu va fi afectată.

Scrisoarea i-a fost încredinţată profesorului Sorin Danciu, directorul Direcţiei de Cultură Călăraşi şi editorialist la "Jurnalul de Călăraşi", cu rugămintea de a fi făcută publică.

Patronul producătorului de mezeluri Aldis, George Naghi, în vârstă de 59 de ani, a decedat, în 7 august, iar soţia sa a fost rănită grav în urma unui accident nautic care a avut loc pe Braţul Borcea al Dunării.

Citeşte mai multe despre:   scrisoare