Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Soția lui Viziru, Oana Mareș, recuperată de la amant chiar de soț?

Soția lui Viziru, Oana Mareș, recuperată de la amant chiar de soț?

Prezentatoarea TV Oana Mareș, șoția actorului Augustin Viziru, a fost  surprinsă de reporterii CanCan TV în vizită la un presupus amant. Materialul video  prezentat, miercuri, o arată pe prezentatoare surprinsă de reporterii CanCan TV în timp ce încerca să părăsească apartamentul lui Cosmin Natanticu, după o vizită la ceas de seară care a durat mai multe ceasuri.

Soția lui Viziru s-a refugiat la vederea camerelor de luat vederi în apartamentul pe care îl părăsise de doar câteva momente. Vizibil zguduită de întorsătura evenimentelor Oana a apelat chiar la soț pentru a o recupera de la presupusul amant.

Oana și Augustin s-au căsătorit acum doi ani după o relație presărată cu despărțiri și împăcări.


Augustin Viziru - Oana Mareș, sfârșit de drum?
Se pare că vedeta nu este la prima vizită, de acest fel, la colegul de trust al soțului și că ar fi fost surprinsă în repetate rânduri de paparazzi părăsind domiciliul acestuia.

Se pare că în lipsă de o soluție mai avantajoasă, Oana l-a sunat pe Augustin care a venit repede în ajutorul frumoasei prezentatoare și a dus-o acasă.

Augustin a declarat că are o relație cu Oana “foarte specială” și că reacția acesteia ar putea fi rezultatul faptului că aceasta este “maniaco-depresivă”.

Cu ochii în lacrimi Oana a plecat la brațul soțului.

Citeşte mai multe despre:   CanCan TV,   apartament