Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Șase trucuri simple pe care le folosesc soțiile perfecte! Toți bărbații își doresc numărul 5! Tu faci toate aceste lucruri?

Șase trucuri simple pe care le folosesc soțiile perfecte! Toți bărbații își doresc numărul 5! Tu faci toate aceste lucruri?

Un articol de: B1.ro - 10 Apr 2018, 16:38
Șase trucuri simple pe care le folosesc soțiile perfecte! Toți bărbații își doresc numărul 5! Tu faci toate aceste lucruri? Monden

Ești sau vrei să devii o soție perfectă?

Iată câteva trucuri care te vor transforma în femeia ideală. Tu faci aceste lucruri?

1. Fii onestă. 

Sinceritatea este foarte importantă într-o relație și dacă vei fi sinceră partenerul tău va aprecia enorm. Este necesar să fii tot timpul sinceră cu soțul tău. Dacă îl vei minți, chiar și în legătură cu cel mai nesemnificativ lucru, nu va mai avea încredere în tine pe viitor.

2. Fii grijulie. 

Toți bărbații vor să aibă o soție grijulie pentru că își aduc aminte de mama lor. Trebuie să îi arăți partenerului tău că îți pasă de el și să fii acolo când este bolnav, stresat, ocupat, dar și atunci când este bine.

3. Fii loială. 

Loialitatea este necesară în orice relație, fie că este vorba despre una de amiciție, fie despre o căsnicie. Trebuie să fii mereu fidelă. Dacă vrei să fii o soție perfectă sau cel puțin să te apropi de perfecțiune, trebuie să fii loială.

4. Fii intimă cu partenerul tău. Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi de Carol al II-lea

Intimitatea joacă un rol extrem de important în căsnicie. Este vorba despre momentele romantice care vă leagă atât de mult. 

5. Spune-i ce te deranjează și ascultă-l. 

Comunicarea este elementară pentru o căsnicie sănătoasă și fericită. Ori de câte ori te deranjează sau te supără ceva, spune-i, fie că este vorba despre el sau despre colegii de la muncă.

Atunci când vrea el să-ți spună ce are pe suflet, ascultă-l. În primul rând, partenerii trebuie să fie cei mai buni prieteni, apoi să fie iubiți sau soți.

6. Ajută-l și susține-l.

Ajută-l în orice face. Dacă poți să-l ajuți pentru a-și realiza un vis, nu sta cu mâinile în sân. Iar dacă chiar nu poți să-l ajuți, susține-l cât de mult poți. uneori, sfaturile din partea persoanei iubite sunt cele care ne ambiționează și ne dau putere să mergem mai departe.