Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Soţia Vulpiţă, crize de gelozie când l-a văzut pe Viorel în braţele unei brunete misterioase (VIDEO)

Soţia Vulpiţă, crize de gelozie când l-a văzut pe Viorel în braţele unei brunete misterioase (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 27 Feb 2020, 21:13
Monden

Povestea tumultoasă dintre Veronica şi Vi9orel Stegaru este plină de detalii picante. După ce a văzut imagini cu soţul în braţele unei brunete misterioase, Veronica a început un întreg scandal în platoul Acces Direct. 


Soţia lui Viorel nu mai poate accepta presupusa infidelitate aşa că a reacţionat! Veronica este pregătită să îl părăsească pe Viorel Stegaru, însă nu cu mult calm ci prin reproşuri dure la adresa bărbatului, care doar s-a îmbrăţişat cu o brunetă misterioasă în maşină. "Am ajuns proastă iorele. De ce ai sărit în braţe la ea? Aşa fac toate! Eu am văzut imaginile! Adică tu mă crezi chioară Viorele? Doamne ce proastă am fost! Trebuia să te iau cu mine legat de mână atunci la Blăgeşti! Am ajuns proastă doamna Mirela! Să mă ia Viorel în bătaie de joc!", i-a spus Vulpiţa soţului în platoul Acces Direct.


Mirela Vaida, nedumerită a ţinut să îi pună câteva întrebări despre indifelitate Vulpiţei, care până mai ieri aştepta rezultatele testului de paternitate, pentru a-i dovedi lui Viorel că fetiţa este a lui. "Tu ai ajuns proastă? Păi da el ce a făcut? Tu ai uitat ce i-ai făcut?" 


Nici soţul Viorel nu a rămas indiferent la aczaţiile Vulpiţei. "Eu nu am făcut absolut nimic. Nu îţi aduc aminte Că apoi iar zivi ca eu mereu îţi aduc aminte!", a întrebat-o el pe soţie. 


Vrând să îi arate soţului cât este de supărată, Vulpiţa a recurs la gestul capital, ameninţarea cu fuga! "În seara asta eu vreau să plec! Nu mă interesează îmi dai buletinul şi certificatul!", a spus soţia Vulpiţă.

Soţia Vulpiţă, crize de gelozie când l-a văzut pe Viorel în braţele unei brunete misterioase (VIDEO)


Nici această ameninţarea nu a lăsat-o indiferent pe prezentatoarea de la Acces Direct, care doreşte să afle dacă nu cumva Veronica îşi doreşte să divorţeze de Viorel, pentru că s-a plictisit. Veronica, tu cumva cauţi un pretext să divorţezi? Pentru că nu mi-ai spus nici dacă îl mai iubeşti sau nu? Gata ai prins o imagine şi asta e motivde divorţ? Mi se pare că tu nu plângi cu lacrim,i şi forţezi subiectul. Cred că tu îi cauţi nod în papură lui viorel şi vrei să divorţezi.", i-a spus Mirela Vaida Vulpiţei în platoul Acces Direct.
 

Citeşte mai multe despre:   Veronica Stegaru,   Vulpita,   Viorel Stegaru,   Mirela Vaida