Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Soţii Columbeanu, la tribunal: Prima înfăţişare în procesul de divorţ intentat de Monica

Soţii Columbeanu, la tribunal: Prima înfăţişare în procesul de divorţ intentat de Monica

Soţii Columbeanu se întâlnesc mâine la tribunal, aceştia având prima înfăţişare în procesul de divorţ intentat de Monica.

Mâine se duc două lupte grele: la Tribunalul Bucureşti se judecă recursul privind custodia fetiţei lor Irina, iar la o altă instanţă este programat primul termen din procesul de divorţ deschis de Monica.

Lupta pentru Irina a început în instanţă în urmă cu trei săptămâni la Judecătoria Buftea, când Monica a cerut custodia Irinei.

În cererea adresată judecătorului, Monica susţinea: „M-am preocupat şi mă preocup foarte mult de educaţia minorei Irina Columbeanu, aceasta fiind prioritară pentru mine în detrimentul soţului meu şi cred că acest fapt  i-a creat acestuia un sentiment de frustrare şi nemulţumire”.

Câteva zile mai târziu, prima bătălie din războiul celo doi soţi se încheia cu victoria lui Irinel. Judecătorii decideau ca Irina să rămână în grija tatălui pe durata procesului de divorţ.


Irinel a continuat lupta: a revocat donaţia pentru apartamentul din Piaţa Victoriei şi i-a cerut Monicăi să plece. Fotomodelul a ajuns să locuiască la prieteni şi nu şi-a mai văzut copilul nici măcar la grădiniţă.

Monica şi-a revăzut fetiţa după mai bine de două săptămâni la Direcţia pentru Protecţia Copilului, unde a venit încărcată cu daruri pentru Irina.


Soţii Columbeanu, la tribunal