Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Soțul Antoniei: Știam de relația ei cu Alex Velea dinainte să apară în presă

Soțul Antoniei: Știam de relația ei cu Alex Velea dinainte să apară în presă

Antonia are o relaţie cu Alex Velea, iar cel care confirmă acest lucru pentru jurnalişti este soţul artistei, Vincenzo Castellano. Italianul a venit special în România să divorţeze de Antonia. Cei doi vor merge la notar, nu înainte de a decide cu cine va rămâne fiica acestora.

„Suntem despărţiti cumva, dar nu am făcut încă legal. Dar urmează să o facem. Ne înţelegem şi o să mergem la un notar. Am vorbit cu ea la telefon să ne întâlnim şi să facem chestia asta. (...) Doar distanţa asta ne-a separat fără să vrem. Şi despărţirea noastră a fost ceva în comun. Nu că ea nu a mai putut sau eu”, a declarat Vincenzo, pentru cancan.ro.

Iar relaţia artistei cu Alex Velea este confirmată chiar de Vincenzo Castellano. Italianul a mărturisit că ştia de relaţia dintre cei doi, deşi Antonia public nu au recunoscut niciodată acest lucru.

„Eu ştiam de la ea, adică am aflat înainte să apara în presă, nu mai eram de mult împreună, eram despărţiţi. (..) Deocamdată fetiţa e în Italia, nu ştim cum să facem, dar totuşi vorbim, ca să găsim calea cea mai bună pentru ea”, a mai spus Vincenzo.