Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Specialistul Mihai Voropchievici: Ce trebuie să faci pentru a decodifica visele

Specialistul Mihai Voropchievici: Ce trebuie să faci pentru a decodifica visele

Cele mai bune momente din emisiunea  „360 de grade”, moderată de Alina Bădic, sunt difuzate zilnic de postul B1 TV. Tema ediţiei transmise luni a fost simbolistica şi decodificarea viselor.

Invitaţii emisiunii, specialistul în arte divinatorii Mihai Voropchievici şi redactorul-şef al revistei "Lumea misterelor", Cristian Pompei, au vorbit despre codificarea viselor și modalitatea în care o persoană poate înţelege semnificaţia unui vis.

Specialistul Mihai Voropchievici a vorbit despre simbolistica unor motive repetitive precum scara, plutirea ori căderea în gol, care apar preponderent în perioada copilăriei ori în adolescență. Potrivit acestuia, visele respective sunt de obicei rezultatul unor traume suferite în copilărie ori al unor obsesii sau frustrări, fiind asociate cu probleme medicale precum infarctul ori boli de natură psihică.

Mihai Voropchievici  susţine că pentru decodificarea unui vis, un specialist trebuie să ţină seama de mai multe aspecte, precum momentul apariţiei visului, elemente ce ţin de numerologie ori simbolistica culorilor.

Vezi ce spune Cristian Pompei despre semnificaţia viselor

Voropchievici, despre simbolistica viselor


Emisiunea "360 de grade" este un talk-show în care sunt dezbătute subiecte incitante precum cele legate de droguri, exorcizare, dezastre aviatice, premoniții, jocuri de noroc, căsătoriile mixte, religiozitate și multe altele.

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic