Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Sper să fiu iertat... Mihai Bendeac, sfârtecat sufletește: L-am CĂLCAT cu mașina...

Sper să fiu iertat... Mihai Bendeac, sfârtecat sufletește: L-am CĂLCAT cu mașina...

Un articol de: - 10 Mai 2017, 16:42
Monden

Mihai Bendeac le-a făcut fanilor internauți o mărturisire care îl macină de câteva zile. Actorul a călcat cu mașina un pui de pisică și, fiind un iubitor de animale, s-a simțit “rușinat” și cu “sufletul sfârtecat”.

AM CĂLCAT CU MAȘINA UN PUI DE PISICĂ. Da. Tocmai eu. ACe Ventura de România. S-a întâmplat acum 4 zile, în Pasajul Victoriei. Nu știu cum a ajuns un pui de pisică acolo. Ideea e că, fiind și semi-luminat, fiind aglomerație, pare-se că nu l-am observat.

Habar n-aveam că am lovit un pui de pisică. Abia când am ajuns în față, la semafor, un alt șofer mi-a spus. M-am uitat in spate. Nimic. Am crezut că e o glumă. În minte, mi-am creat planul că aș lua pisica, aș ajunge la destinația care era la o stradă distanță (aveam o ședință foto cu Matache) și că l-aș fi rugat pe șoferul Deliei să tragă o fugă cu pisica la un medic.

Dar… Nu vedeam nicio pisică. M-am gândit că a fost o glumă. Exact când s-a făcut verde și mă pregăteam să mă pun în mișcare, am văzut undeva în spate, în pasaj, un Om coborând din mașina lui. A făcut 3 pași printre mașini și a ridicat de jos un pui de pisică. Am înghețat. M-a trezit un claxon din spate și am accelerat, aproape pe pilot automat. În România, București, 2017, există Suflet. Și astfel de gesturi.

O să mă întrebați de ce nu am blocat tot traficul de la Victoriei ca să ajung alergând la mașina aceea din pasaj ca să iau eu pisica de la acel om. Nu știu. Fiindcă eram rușinat și sfârtecat sufletește în secunda aia. Sper să fiu iertat. Și sunt fericit că am descoperit Umanitate în acest gălăcios oraș. Noapte bună!”, a povestit Mihai Bendeac pe Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   pisica,   animal,   actor ,   Mihai Bendeac
 
Loading...