Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Spitalul AKH din Viena: Teo Trandafir se simte mai bine, poate să meargă, asistată

Spitalul AKH din Viena: Teo Trandafir se simte mai bine, poate să meargă, asistată

Teo Trandafir se simte mult mai bine, starea sa de sănătate se îmbunătățește continuu, informează medicii spitalului AKH din Viena, potrivit Agerpres.

Medicii austrieci au anunțat că pacienta este încă ținută sub observație la terapie intensivă, însă s-a ridicat în picioare și poate să meargă, asistată.

"Grație eforturilor echipei interdisciplinare de specialiști care a îngrijit-o, momentul periculos a fost depășit. O vom supraveghea îndeaproape pentru a continua recuperarea funcțiilor organelor", a spus profesorul Michael Gnant, citat de Agerpres.

Reprezentanții spitaului au declarat că dacă starea lui Teo Trandafir continuă să se îmbunătățească, la sfârșitul săptămânii va fi mutată în salonul standard de la clinica de chirurgie.

Teo Trandafir a fost transporată pe 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din capitala Austriei, după ce fusese internată șase zile la Spitalul Eilias. Pe 24 februarie, a fost supusă unei intervenții chirugicale majore din cauza complicațiilor provocate de pancreatită și infecția abdominală de care suferea.

Citeşte mai multe despre:   Teo Trandafir