Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Totul E ADEVĂRAT! Ce s-a întâmplat acasă la Ștefan Bănica jr: Am pierdut...

Totul E ADEVĂRAT! Ce s-a întâmplat acasă la Ștefan Bănica jr: Am pierdut...

Un articol de: B1.ro - 06 Feb 2019, 08:28
Totul E ADEVĂRAT! Ce s-a întâmplat acasă la Ștefan Bănica jr: Am pierdut... Monden

Ștefan Bănică jr este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar, în ciuda programului încărcat pe care îl are, el a mărturisit că nu concepe să fie departe de familie în timpul sărbătorilor de iarnă. 

Cântărețul a declarat că oriunde s-ar afla în perioada respectivă, face tot posibilul ca de Crăciun să fie alături de cei dragi. 

„Sincer, fac tot ce ţine de mine ca pe 24 de­cem­brie să fiu acasă. Că – uite! – pe 23, până la ora 1:00 noaptea, o să fiu în direct, la tele­vizor, că aşa e programul: e finala „X Factor”. Au fost şi ani în care, între 23 şi 24 de­cembrie n-am dor­­mit deloc: am venit acasă pe la 6-7 di­mi­nea­ţa, direct de la montajul TV al concertului de Cră­ciun. Şi-am trecut la treabă, la împodobit bra­dul. Uneori, probabil, nu împodobeam chiar bra­dul, dar, la obo­seala aia, cine ştie pe cine împodobeam! În unii ani, nici nu am apu­cat să-l împodobesc cu totul – dar, sigur, mă­car un glob tot am pus şi eu acolo. Şi uite-aşa mă simt acasă! 

Ziua asta, de 24 decem­brie, e sfân­tă: am pierdut şi avioane şi pe 24 tot am ajuns acasă! Sigur, ai putea să spui: «Mă, da’ de­geaba eşti acasă, dacă eşti zombi!» Ei, nu-i aşa! Când îi văd pe toţi ai mei că sunt la masă sau aşa, prin casă, când ne adunăm cu toţii la un loc, e ceva mai presus de oboseală şi de hăi­tuială şi de griji, e ceva care «mă face bine» ca prin farmec. Ştii, pe măsură ce anii trec, îmi dau seama că mo­men­­tele astea sunt din ce în ce mai valoroase”, a declarat Ștefan Bănică Junior pentru Formula As. 

„Eu, unul, ca să nu vorbesc despre alţii, ştiu că în niciun an, până acum, nu am lipsit de-acasă în sea­ra de Ajun. Pentru că vreau să fiu cu familia mea. Nu mă duc nicăieri, indiferent cine m-ar che­ma şi de ce. O zi pe an, măcar, să fiu şi eu cu ai mei, de di­­mi­neaţă până seara! Asta, într-o me­serie în care, cre­de-mă, pentru Crăciun, solici­tă­rile curg pe bandă ru­lantă, şi mai ales la mine! Le refuz însă pe toate, pen­tru că numai aşa pot să păstrez miezul ăla de uni­ta­te a familiei, despre care am vorbit. Ce face X şi ce face Y nu contea­ză. X şi Y trebuie să se uite la ei în casă şi să vadă dacă simt bucuria asta, de a sta în sâ­­nul familiei. 

Nu e vorba că judec pe cineva, dar aud adesea dialoguri de genul următor, purtate de ti­neri: «Ce faci de Crăciun?» «A, păi, mă duc la club!» Pen­tru mulţi, sărbătoarea Crăciunului e doar un mo­tiv de distracţie. E trist! Iar asta vine dintr-o lipsă de edu­­caţie, poate dintr-o lipsă de atenţie a părinţilor faţă de copiii lor, din necultivarea acestei tradiţii, ca­re, din­colo de religiozitate, e un lucru extrem de fru­mos, de omenesc”, a mai spus Ștefan Bănică jr.

Citeşte mai multe despre:   Stefan Banica Jr