Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Da, totul e adevărat! Ce s-a întâmplat acasă la Ștefan Bănică jr: Am pierdut...

Da, totul e adevărat! Ce s-a întâmplat acasă la Ștefan Bănică jr: Am pierdut...

Un articol de: B1.ro - 10 Apr 2019, 08:56
Foto: facebook.com/StefanBanicaOfficial Monden

Ștefan Bănică jr este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, însă, deși are un program extrem de încărcat, cântărețul a mărturist că respectă cu sfințenie un obicei. În perioada sărbătorilor de iarnă este mereu acasă cu familia. 

PANICĂ LA PALAT! PRINȚUL CHARLES ÎN STARE GRAVĂ! IMAGINI GREU DE PRIVIT! A AFLAT ULTIMELE CUVINTE ALE PRINȚESEI DIANA

Bănică a dezvăluit că oriunde s-ar afla face tot posibilul pentru a ajunge alături de familia sa de Crăciun. 

BLESTEMUL ILEANEI CIUCULETE FACE RAVAGII! INCREDIBIL CE S-A ÎNTÂMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MAREI CÂNTĂREȚEI FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE

„Sincer, fac tot ce ţine de mine ca pe 24 de­cem­brie să fiu acasă. Că – uite! – pe 23, până la ora 1:00 noaptea, o să fiu în direct, la tele­vizor, că aşa e programul: e finala „X Factor”. Au fost şi ani în care, între 23 şi 24 de­cembrie n-am dor­­mit deloc: am venit acasă pe la 6-7 di­mi­nea­ţa, di­­rect de la montajul TV al concertului de Cră­ciun. Şi-am trecut la treabă, la împodobit bra­du’. Uneori, probabil, nu împodobeam chiar bra­du’, dar, la obo­seala aia, cine ştie pe cine îm­po­­dobeam!

ULUITOR! IMAGINI BOMBĂ CU AVEREA SECRETĂ A STELEI POPESCU! FIICA VITREGĂ ȘI-A FĂCUT CRUCE CÂND A AFLAT! E UIMITOR (GALERIE FOTO)

În unii ani, nici nu am apu­cat să-l împodobesc cu totul – dar, sigur, mă­car un glob tot am pus şi eu acolo. Şi uite-aşa mă simt acasă! Ziua asta, de 24 decem­brie, e sfân­tă: am pierdut şi avioane şi pe 24 tot am ajuns acasă! Sigur, ai putea să spui: „Mă, da’ de­geaba eşti acasă, dacă eşti zombi!” Ei, nu-i aşa! Când îi văd pe toţi ai mei că sunt la masă sau aşa, prin casă, când ne adunăm cu toţii la un loc, e… ceva mai presus de oboseală şi de hăi­tuială şi de griji, e ceva care „mă face bine” ca prin farmec. Ştii, pe măsură ce anii trec, îmi dau seama că mo­men­­tele astea sunt din ce în ce mai valoroase”, a declarat Ștefan Bănică Junior pentru Formula As. 

„Eu, unul, ca să nu vorbesc despre alţii, ştiu că în niciun an, până acum, nu am lipsit de-acasă în sea­ra de Ajun. Pentru că vreau să fiu cu familia mea. Nu mă duc nicăieri, indiferent cine m-ar che­ma şi de ce. O zi pe an, măcar, să fiu şi eu cu ai mei, de di­­mi­neaţă până seara! Asta, într-o me­serie în care, cre­de-mă, pentru Crăciun, solici­tă­rile curg pe bandă ru­lantă, şi mai ales la mine! Le refuz însă pe toate, pen­tru că numai aşa pot să păstrez miezul ăla de uni­ta­te a familiei, despre care am vorbit. Ce face X şi ce face Y nu contea­ză. X şi Y trebuie să se uite la ei în casă şi să vadă dacă simt bucuria asta, de a sta în sâ­­nul familiei”, a mai spus Stefan Bănică jr. 

Citeşte mai multe despre:   stefan banica jr
 
Loading...