Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ștefan Bănică Jr., descris de cei doi copii ai săi. Ambii vor să-i calce pe urme tatălui și să pătrundă în lumea artistică (FOTO)

Ștefan Bănică Jr., descris de cei doi copii ai săi. Ambii vor să-i calce pe urme tatălui și să pătrundă în lumea artistică (FOTO)

Un articol de: - 23 Mai 2017, 20:02
Ștefan Bănică Jr., descris de cei doi copii ai săi. Ambii vor să-i calce pe urme tatălui și să pătrundă în lumea artistică (FOTO) foto: a1.ro Monden

Ștefan Bănică Jr. a avut parte de o frumoasă surpriză din partea celor doi copii ai săi, Radu (16 ani) și Violeta (9 ani). Invitat într-o emisiune la radio, artistul a fost pus să asculte niște înregistrări cu copiii lui în care aceștia își exprimau părerea despre tatăl lor și povesteau planurile lor de viitor.

Cu toate că Ștefan Bănică nu își dorește neapărat ca băiatul lui să urmeze o carieră în același domeniu ca el, adolescentul este foarte hotărât că asta vrea să facă, că vrea să devină actor: „M-am gândit şi eu să devin actor. Asta îmi doresc. Vreau să dau la actorie”.

Radu și-a lăudat tatăl, i-a enumerat calitățile, dar a precizat și care este acel lucru pe care nu-l suportă.

„O persoană activă, prietenoasă şi foarte haioasă. Îmi place la el simţul umorului. Îmi place să mă plimb cu el cu bicicleta. Dacă vreau să-l enervez, nu-mi fac curat în cameră. Cu el pot vorbi despre toate subiectele, dar subiectul fetelor nu l-am deschis. De la el am învăţat puncutalitatea, iar el a învăţat de la mine punctualitatea”, a spus Radu.

„E 1 la 1, doar că mai frumuşel. E talentat la dans, e bucătar talentat, are multe aptitudini. L-am dat la teatru, nu pentru a-l face actor, ci pentru a-şi dezvolta încrederea în el. Merge la cursuri de teatru pe exerciţii, nu pentru a juca la 15 ani”, a explicat Ștefan, potrivit Libertatea

Și Violeta, fata lui Ștefan și a Andreei Marin, a vorbit frumos despre tatăl ei.

„E foarte iubitor, deşi e foarte strict. E amuzant. Se mai supără pe mine, dar ne împăcăm. Îmi place să jucăm cărţi împreună. Eu câştig, apoi el se supără şi aruncă cărţile”, a spus Violeta.

Copila își dorește, de asemenea, să-i calce pe urme tatălui său și să urmeze o carieră artistică.Incredibil! Ce se întâmplă în corpul nostru după o singură doză de vaccin anti-COVID-19

 „Când o să fiu mare, vreau să fiu actriţă şi cântăreaţă, ca tata”, a spus Violeta.