Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Detalii fără precedent: Ce s-a întâmplat la nunta secretă făcută de Ştefan Bănică jr...

Detalii fără precedent: Ce s-a întâmplat la nunta secretă făcută de Ştefan Bănică jr...

Un articol de: B1.ro - 04 Dec 2018, 08:12
Detalii fără precedent: Ce s-a întâmplat la nunta secretă făcută de Ştefan Bănică jr... Monden

Ştefan Bănică jr. a avut un trecut amoros extrem de tumultos. Deşi acum este căsătorit cu Lavinia Pârva, cântăreţul a avut şi un mariaj de câţiva ani cu Mihaela Rădulescu, la începutul anilor 2000. 

Jurnalistul Cristian Brancu a dezvăluit recent un incident care a avut loc la nunta celor doi. Chiar în timpul petrecerii, rochia de mireasă a Mihaelei s-a rupt. 

Nunta cu Mihaela Rădulescu a fost una ”absolut normală”, precizează Cristi Brancu pe blogul personal, numai că – din ceea ce spune Mihaela Rădulescu – ”ea a dansat la nuntă mai mult cu scena, pentru că Ștefan era pe scenă. Rochia Mihaelei Rădulescu s-a rupt la biserică, iar Ștefan și-a cântat la propria nuntă.  Ori se spune că acel cântăreț care cântă la nunta lui nu o să aibă noroc”, continuă Cristi Brancu, potrivit cancan.ro.

„Câțiva ani mai târziu, după ce Ștefan nu se căsătorește, dar are un copil absolut superb cu Camelia Constantinescu, prin 2005, Ștefan Bănică Junior e surprins alături de Andreea Marin. O relație frumoasă, care s-a sudat absolut extraordinar. Cum a fost căsătoria? O semnare de hârtie în Statele Unite… De data asta, în 2006, Ștefan Bănică Junior este în apogeul carierei lui. Cununia civilă se întâmplă într-un mod surprinzător, la Veneția, în fața a 25 de invitați care au fost chemați la o masă foarte frumoasă”, a mai precizat Cristian Brancu. 

Citeşte mai multe despre:   Stefan Banica Jr,   Mihaela Radulescu