Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden El e Răzbunătorul! Ce i-a făcut Ștefan Bănică Jr fostei iubite: Femeile din viața lui au rămas mască...

El e Răzbunătorul! Ce i-a făcut Ștefan Bănică Jr fostei iubite: Femeile din viața lui au rămas mască...

Un articol de: B1.ro - 17 Noi 2018, 09:51
El e Răzbunătorul! Ce i-a făcut Ștefan Bănică Jr fostei iubite: Femeile din viața lui au rămas mască... Monden

Ștefan Bănică Jr. a câștigat procesul cu fosta lui iubită, Camelia Constantinescu, femeia care i-a dăruit un băiat, după o relație de cinci ani. Ea a cerut Judecătoriei Sectorului 2 București să-i fie mărită pensia alimentară, dar nu a avut câștig de cauză.

Vreme de cinci ani, Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Jr. au trăit o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat un băiețel, Radu Ștefan. După ce s-au despărțit, copilul a rămas în grija mamei, iar artistul a plătit pensie alimentară.

De curând, însă, Camelia a cerut mărirea pensiei alimentare pe motiv că băiatul a crescut, are acum 14 ani, și are nevoie de mai mulți bani pentru a-l întreține.

Completul Judecătoriei Sectorului 2, însă, a hotărât să respingă cererea formulată de Camelia Constantinescu, ba chiar a obligat-o să îi plătească fostului ei iubit toate cheltuielile de judecată, care se ridică la peste 3.100 de lei. Decizia judecătorilor nu e, însă, definitivă.

Citeşte mai multe despre:   Stefan Banica