Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Noua relație a lui Ștefan Bănică Jr., confirmată oficial: Ne vedem...

Noua relație a lui Ștefan Bănică Jr., confirmată oficial: Ne vedem...

Un articol de: B1.ro - 20 Mai 2018, 11:30
Monden

Sorana și Ștefan Bănică Jr. sunt verișori primari, iar fosta membră a trupei ASIA a povestit cum se înțelege cu el.

Într-un interviu, Sorana a povestit despre relația pe care o are cu vărul ei primar, Ștefan Bănică Jr. Faptul că artiștii sunt rude de sânge, s-a aflat cu mult timp după ce ei deveniseră celebrii.

Sorana a mărturisit că deși “sângele apă nu se face”, ea și Ștefan nu prea se văd.

“Cu Ștefan mă înțeleg foarte bine. Nu ne vedem! Nu ne vedem pentru că nu avem timp, avem vieți total diferite, până mai acum câțiva ani mai aveam timp. Distanța asta și lipsa întâlnirilor noastre nu ne-a făcut niciodată să ține  mai puțin unul la celălalt. Suntem o familie. Sângele apă nu se face. Nu avem timp, sufletește suntem acolo”, a spus artista.

Fosta componentă a trupei ASIA a mai dezvăluit și faptul că Ștefan Bănică nu era de acord ca Ștefan Bănică Jr. să lucreze în domeniul în care a început, iar tot ce a reușit să facă vărul ei până în acest moment este doar datorită eforturilor sale, fără ca tatăl său să-l ajute, scrie Libertatea.ro.

“Nu m-a ajutat în cariera mea. Nu a intervenit niciodată și asta pentru că nu a vrut și nici eu nu mi-am dorit. Și Ștefan a fost lăsat pe cont propriu, chiar dacă tatăl lui avea un nume, chiar dacă împărțea un nume. El a fugit și a dat la teatru, el a fugit și a dat castingul la Liceenii, filmul care l-a și lansat foarte tare în acest domeniu. Ștefan, unchiul meu, nu era foarte de acord pentru că era o viață grea și nu a vrut să se implice. Așa a făcut și Ștefan cu mine. În momentul în care s-a aflat că noi suntem veri eu eram deja cu trupa ASIA”, a mai declarat Sorana.

Citeşte mai multe despre:   Stefan Banica Jr,   Sorana,   ASIA
 
 
 
Loading...