Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Totul a ieșit la iveala: Adevărul despre relația dintre Ștefan Bănică Jr. și frumoasa din trupa ASIA...

Totul a ieșit la iveala: Adevărul despre relația dintre Ștefan Bănică Jr. și frumoasa din trupa ASIA...

Un articol de: B1.ro - 17 Sep 2018, 09:53
Monden

Într-un interviu, Sorana Darclee (ex-ASIA) a povestit despre relația pe care o are cu Ștefan Bănică Jr. care este vărul ei primar. Faptul că artiștii sunt rude de sânge, s-a aflat cu mult timp după ce ei deveniseră celebrii.

Sorana a mărturisit că deși „sângele apă nu se face”, ea și Ștefan nu prea se văd.

„Cu Ștefan mă înțeleg foarte bine. Nu ne vedem! Nu ne vedem pentru că nu avem timp, avem vieți total diferite, până mai acum câțiva ani mai aveam timp. Distanța asta și lipsa întâlnirilor noastre nu ne-a făcut niciodată să ține mai puțin unul la celălalt. Suntem o familie. Sângele apă nu se face. Nu avem timp, sufletește suntem acolo”, a spus artista, citată de Libertatea.

Fosta solistă a trupei ASIA a povestit că nu a beneficiat de favoruri în showbiz în urma acestei rudenii cu o celebritate, cum de altfel nici vărul ei nu a avut pile din partea celebrului său tată,, Ştefan Bănică senior.

„Nu m-a ajutat în cariera mea. Nu a intervenit niciodată și asta pentru că nu a vrut și nici eu nu mi-am dorit. Și Ștefan a fost lăsat pe cont propriu, chiar dacă tatăl lui avea un nume, chiar dacă împărțea un nume. El a fugit și a dat la teatru, el a fugit și a dat castingul la Liceenii, filmul care l-a și lansat foarte tare în acest domeniu. Ștefan, unchiul meu, nu era foarte de acord pentru că era o viață grea și nu a vrut să se implice. Așa a făcut și Ștefan cu mine. În momentul în care s-a aflat că noi suntem veri eu eram deja cu trupa A.S.I.A”, a povestit Sorana.

Citeşte mai multe despre:   Stefan Banica Jr,   Sorana Darclee
 
 
 
Loading...