Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Bombă mondenă a explodat: Este vorba de căsătoria secretă a celebrului Ștefan Bănică Jr.!

Bombă mondenă a explodat: Este vorba de căsătoria secretă a celebrului Ștefan Bănică Jr.!

Un articol de: B1.ro - 23 Noi 2018, 08:34
Bombă mondenă a explodat: Este vorba de căsătoria secretă a celebrului Ștefan Bănică Jr.! Monden

Ștefan Bănică Jr. a avut o viață amoroasă tumultuoasă, ceea ce l-a determinat pe Cristian Brancu să facă o retrospectivă a momentelor ”fierbinți” din viața cântărețului.

Cunoscutul moderator de televiziune a povestit pentru urmăritorii săi amănunte picante extrase din relațiile pe care le-a avut, de-a lungul timpului, Ștefan Bănică Jr.

Cristi Brancu a analizat, punct cu punct, în stilu-i caracteristic, relațiile prin care a trecut Ștefan Bănică Jr., dorind să înțeleagă cum s-a schimbat atitudinea celebrului cântăreț față de ”nuntă”.

 „Am stat și m-am gândit cum și-a schimbat comportamentul față de nuntă Ștefan Bănică Junior de-a lungul anilor. E adevărat, când a avut relația cu Nadia Comăneci sau când a avut celebra, frumoasa și pasionala relație cu Cristina Țopescu, încă nu a ajuns la căsătorie. Cristinei îi spunea că poate să facă lucruri necugetate, dacă ea nu se întoarce la el. Într-o bună zi, însă, apare Mihaela Rădulescu. se desfășoară o relație scurtă, tumultuoasă, vine, pleacă, după care în 1997, în vară, că omului în place să se căsătorească în vară, se căsătoresc. Se produce o nuntă așa cum se cuvine”, scrie el pe blogul personal.

Nunta cu Mihaela Rădulescu a fost una „absolut normală”, continuă Cristi Brancu, numai că – din ceea ce spune Mihaela Rădulescu – „ea a dansat la nuntă mai mult cu scena, pentru că Ștefan era pe scenă. Rochia Mihaelei Rădulescu s-a rupt la biserică, iar Ștefan și-a cântat la propria nuntă.  Ori se spune că acel cântăreț care cântă la nunta lui nu o să aibă noroc”, continuă Cristi Brancu.

A existat și un alt semn care ar fi putut să însemne ghinion pentru cei doi. Au făcut luna de miere în Marea Roșie. „Mihaela Rădulescu a făcut scufundări, ocazie cu care Mihaela Rădulescu a avut niște julituri fantastice. Practic, luna de miere n-a fost lună de miere. … Într-o bună zi, Mihaela a zis că Ștefan n-a mai venit acasă, ar fi fost ceva, ar fi încercat Ștefan să facă un divorț mai dur. Problema e că ea se îndrăgostise de Elan Schwartzenberg și după cum știți cu Elan nu e bine să glumești. Prin urmare, totul s-a încheiat așa cum se cuvine”, a afirmat Cristi Brancu.

„Câțiva ani mai târziu, după ce Ștefan nu se căsătorește, dar are un copil absolut superb cu Camelia Constantinescu, prin 2005, Ștefan Bănică Junior e surprins alături de Andreea Marin. O relație frumoasă, care s-a sudat absolut extraordinar. Cum a fost căsătoria? O semnare de hârtie în Statele Unite… De data asta, în 2006, Ștefan Bănică Junior este în apogeul carierei lui. Cununia civilă se întâmplă într-un mod surprinzător, la Veneția, în fața a 25 de invitați care au fost chemați la o masă foarte frumoasă”, consemnează Cristi Brancu, iar apoi aduce în discuția relația lui Ștefan cu Lavinia Pârva. „Devine oficială, în 2014, relația cu Lavinia Pîrva, care, după cum spunea Ștefan Bănică Junior, e femeia cea mai potrivită pentru că îi dă echilibru”.

Cristian Brancu își încheie analiza transmițând public speranța că relația oficializată cu Lavinia Pârva (ceremonia „scurtă și foarte frumoasă” a avut loc în Bulgaria) va fi și „ultima nuntă despre care vorbim și să nu mai fac comparații cu nimic”.

Un meteorit a căzut pe Pământ, fără să lovească pe cineva. Dar, la câteva zile distanţă, oamenii au început să se îmbolnăvească grav

Citeşte mai multe despre:   Stefan Banica Jr