Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ștefan Bănică Jr. răspunde acuzațiilor. A fost violent cu Andreea Marin și Cristina Ţopescu? Artistul a spus adevărul

Ștefan Bănică Jr. răspunde acuzațiilor. A fost violent cu Andreea Marin și Cristina Ţopescu? Artistul a spus adevărul

Un articol de: B1.ro - 27 Apr 2018, 16:28
Ștefan Bănică Jr. răspunde acuzațiilor. A fost violent cu Andreea Marin și Cristina Ţopescu? Artistul a spus adevărul Foto: Libertatea.ro Monden

Ștefan Bănică Junior a explicat, într-un interviu, care a fost cel mai deranjant lucru pe care l-a citit despre el.

Într-un interviu pentru Formula As, Ștefan Bănică Junior a susținut că a fost foarte afectat atunci când a fost acuzat de violență în relația pe care a avut-o cu fosta prezentatoare Cristina Țopescu.

“În anii ’90, în presă a apărut un articol care m-a şocat prin neade­vărul lui, un articol foarte urât despre mine şi Cris­tina Ţopescu, cu care formam, la vremea aceea, un cuplu: în esenţă, se vorbea despre violenţa mea.

Cre­de-mă: mi s-a părut ceva îngrozitor, o formă de a intra cu bocancii în viaţa intimă a unui om, mai ales că tot ceea ce era scris acolo era, de la cap la coadă, o minciună sfruntată. Mă tot întrebam: “De ce? De ce?”

Mai târziu, am înţeles: nişte oameni trebuie să vândă nişte ziare şi subiectele nu trebuie să fie neapărat adevărate. Dar, de atunci, am devenit mai reticent sau, dacă vrei, mi-am apărat şi mai mult viaţa personală.

Pentru că modelele mele, în viaţă, au fost mereu acelea ale unor oameni iubiţi şi respectaţi pentru ceea ce făceau sau fac în pro­fesia lor. Şi azi îl ascult şi-l apreciez pe Elton John, pentru ce-mi transmite muzical, nu pentru orien­ta­rea lui sexuală.

Îl apreciez pe Kevin Spacey, pentru interpretarea lui actoricească, nu mă interesează scandalul în care e implicat. Îl apreciez pe Marlon Brando, pentru rolurile lui din filme, nu pentru felul în care şi-a trăit viaţa personală. Aşa sunt eu cons­truit. 

Realizez curiozitatea publicului, dar nu înţeleg excesul de zel al unor publicaţii pentru astfel de su­biecte. Nu refuz să vorbesc despre lucruri normale, dar nici nu sunt dispus să hrănesc acel soi de curio­zitate.
Şi artistul, de orice fel ar fi el, când intră pe uşa casei, e tot un om normal. De ce să mă inte­re­seze ce face omul ăla acasă, când ceea ce-mi oferă el, în pro­fesie, e infinit mai bogat, în toate nuanţele po­si­bi­le ale scării emoţionale?
”, a declarat Ștefan Bănică Junior.

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Stefan Banica,   Cristina Topescu