Ștefania, criticată de fani după schimbarea de look: Nu te prinde deloc

Ștefania, criticată de fani după schimbarea de look: Nu te prinde deloc

Iubita lui Speak a fost asuprucriticată de internauți după schimbarea radicală de look pe care și-a făcut-o în urmă cu trei zile. Vedeta a primit numeroase comentariirăutăcioase din partea fanilor ei. Ce reacție a avut Ștefania?

Ștefania a ajuns de nerecunoscut după perioada de izolare în contextul pandemiei de coronavirus. Viitoarea soție a lui Speaka renunțat la părul lung, dar și la cunoarea care a consacrat-o.

Iubita lui Speak a fost criticată dur de admiratori după schimbarea radicală de look. Cum a reacționat Ștefania la comentariile răutăcioase ale internauților

Fosta concurentă de la ”Asia Express” a renunțat la părul lung, dar și la cunoarea care a consacrat-o. Prin decizia pe care a luat-o, Ștefania l-a surprins total pe Speak, care, se pare, că nu cunoștea intențiile iubitei lui. Vedeta a renunțat la buclele nărănașe și s-a tuns scurt până la umeri. Mulți au felicitat-o pe iubita lui Speak pentru alegerea făcută, însă, s-au găsit și câțiva răutăcioși care să critice schimbarea radicală de look. a Ștefaniei.

„Îți stătea mai bine înainte, acum nu te prinde deloc…”,„NUUUUU. Blond nuuuuu”, a scris un admirator al Ștefaniei, fiind dezamăgit de noua înfățișare a artistei.

„Zici că e drogată”, a avertizat un alt fan.

„Mamăă, ești exact la Raluca Bădulescu!”

„No hate….dar mi se pare că aduci a Raluca Bădulescu fără breton, cel puțin la prima vedere am crezut că ești ea”.

Acestea sunt doar câteva din comentariile răutăcioase ale unor internauți.

Și viitorul ei soț,Speak, a reacționat într-un mod surprinzător. Cântărețul a postat la rândul său o fotografie pe contul său de Instagram. Solistul a notat în descrierea imaginiică niciodată nu a mai avut o parteneră blondă.

”Se pare ca acasă mă așteaptă o altă nevastă. (…) Dacă stau bine și mă gândesc… n-am avut niciodată o gagică blondă :)) Vă pupă blonzii!”, a scrisSpeakpe contul său de Instagram.

Speak și Ștefania se căsătoresc

Speakși iubita luiȘtefaniaau format chiar una dintre cele mai îndrăgite, dar mai ales puternice echipe din timpul show-ului ”Asia Express” de la Antena 1. După mai bine de trei ani de relație,Speak a a cerut-o de nevastă pe Ștefania.

Înainte de a intra în competiția ”Asia Express”, Speak a cumpărat inelul de logodnă. I-a fost greu să îl ascundă, dar i-a reușit.

CântărețulSpeaka cerut-o în căsătorie pe iubita lui Ștefania în timpul filmărilor, reușind să creeze unul dintre cele mai emoționante și romantice momente ale emisiunii. Acum, la mai bine de cinci luni de la întoarcerea în România, cei doi se pregătesc intens pentru nuntă și au ales deja nașii care îi vor însoți la altar.

Speakși iubita lui Ștefania au format chiar una dintre cele mai puternice echipe din timpul show-ului de la Antena 1. Cei doi îndrăgostiți au ajuns în mareafinală alături de Sorin Bontea și Răzvan Fodor, amândurora părându-le rău că nu au reușit să câștige competiția.

Dar, așa cum există întotdeauna și o parte bună a lucrurilor,Speakși Ștefania poate că nu s-au întors acasă cu marele premiu, însă au revenit cu o experiență de-a dreptul memorabilă. La decolarea de pe Aeroporul Henri Coandă,Speakși Ștefania erau doar iubiți, la întoarcere însă au fost doi îndrăgostiți logodiți.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe