Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Stela Popescu: Am fost o fată rușinoasă, aveam sânii mari și nu mi-a plăcut să apar, așa, lăbărțată

Stela Popescu: Am fost o fată rușinoasă, aveam sânii mari și nu mi-a plăcut să apar, așa, lăbărțată

Un fizic plăcut, lucrat sau moștenit de la natură, sunt în mod evident un atu pentru tinerele care-și doresc să iasă în evidență. De multe ori, aceste calități sunt de-ajuns pentru a apărea și pe sticlă și a câștiga faimă, mai ales dacă fetele aleg să apară dezbrăcate. A existat însă o vreme când în România ”vedetele” (actrițe sau interprete de muzică ușoară) nu-și permiteau să se afișeze cu atâta lejeritate.

Actrița Stela Popescu a vorbit, într-un interviu pentru Express Press, despre diferența de mentalitate atunci și acum.

”Libertatea fără limite este gustată de tineri, dar puțini se gândesc la viitor. Nu sunt înconjurați de un sistem educațional care să le atragă atenția asupra acestei ”libertăți” prost înțelese” consider actrița.

Ea mai atrage atenția că multe fete își doresc doar să acceadă într-o lume cu mașini de lux și bărbați cu bani, însă nu frumusețea este suverană. ”Ca să ai succes, e nevoie și de alte calități, pe lângă frumusețe” mai spune actrița.

Cât despre posibilitatea de a-și pune în valoare propriile calități, Stela Popescu își amintește că nu a profitat de ea pentru că era rușinoasă și nici n-a avut voie.

”Am fost o fată rușinoasă, veneam din provincie… Nu mă duceam nici la ștrand, aveam sânii mari și nu mi-a plăcut să apar, așa, lăbărțată… Sigur, mi-ar fi plăcut și mie să port o fustă mai scurtă, la emisiunile TV, dar Tudor Vornicu mă obliga să port fustă până la genunchi. I-am și reproșat o dată că pe Aura Urziceanu, care arăta superb, ca o statuetă de Tanagra, o lasă cu fustă scurtă și pe mine nu. Mi-a retezat-o scurt: <>” a povestit actrița.

Citeşte mai multe despre:   Stela Popescu,   actrita