Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden IUBITA LUI DRAGNEA, O AMANTĂ EXCELENTĂ !!! ADEVĂRUL DESPRE IRINA ALEXANDRA TĂNASE (GALERIE FOTO)

IUBITA LUI DRAGNEA, O AMANTĂ EXCELENTĂ !!! ADEVĂRUL DESPRE IRINA ALEXANDRA TĂNASE (GALERIE FOTO)

Un articol de: - 13 Mar 2018, 11:42
IUBITA LUI DRAGNEA, O AMANTĂ EXCELENTĂ !!! ADEVĂRUL DESPRE IRINA ALEXANDRA TĂNASE (GALERIE FOTO) Monden

Prezenţa Irinei Alexandra Tănase, iubita cu 30 de ani mai tânără a lui Liviu Dragnea, la Congresul PSD de sâmbătă, chiar în primele rânduri alături de liderii importanţi ai partidului, a stârnit reacţii puternice în spaţiul public.

Numeroase întrebări au apărut privind relaţia celor doi şi dacă prin această prezenţă Liviu Dragnea arată că urmează să se căsătoarească. De altfel, premierul Viorica Dăncilă s-a şi arătat dispusă într-o declaraţie publică să fie naşa de cununie a celor doi.

IUBITA LUI DRAGNEA, O AMANTĂ EXCELENTĂ !!! ADEVĂRUL DESPRE IRINA ALEXANDRA TĂNASE (GALERIE FOTO)

Numerologul Mihai Voropchievici a analizat cuplul Liviu Dragnea - Irina Alexandra Tănase şi a prezentat mai multe aspecte privind relaţia celor doi.

„Irina are o vibrație a numelui 2, iar Liviu Dragnea are 6. Sunt două cifre pare, vorbim despre o compatibilitate de 110%. Caracterul Irinei este echilibrat, diplomat, sensibil, imaginativ. Câteodată este pasivă, leneșă și supusă. Nu asta se vrea? În schimb, Liviu Dragnea este fermecător, conciliant, artist, sentimental, câteodată indecis, dar foarte senzual. Irina are imensă nevoie de dragoste, de tandrețe, este o fire visătoare. În schimb, Liviu Dragnea caută plăceri și dragoste, iar echilibrul lui general trece prin cel sentimental”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

IUBITA LUI DRAGNEA, O AMANTĂ EXCELENTĂ !!! ADEVĂRUL DESPRE IRINA ALEXANDRA TĂNASE (GALERIE FOTO)

„2 cu 6 sunt compatibilități fantastic de bune. Toate cifrele care se substituie literelor din nume și prenume o conduc la o fire foarte dominatoare, cu interese puternice. Este destul de cooperantă, dar puțin comunicativă. Este onestă, directă, muncitoare, își asumă responsabilități, dar este puțin mai impulsivă, ușor neconciliantă în cuplu. De aici pot apărea discuțiile. (...) Irina este atrăgătoare, vrea să placă, are un exces de nouă. Are patru cifre de nouă. În mod normal, ar trebui să aibă două. Este romantică, ușor de influențat, teatral, vrea să placă cu orice preț, este o fire mai mândră care acceptă să fie adulată”, a mai continuat numerologul.Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului

IUBITA LUI DRAGNEA, O AMANTĂ EXCELENTĂ !!! ADEVĂRUL DESPRE IRINA ALEXANDRA TĂNASE (GALERIE FOTO)

Și... bombă... nu voiam să o spun, dar o s-o zic: persoanele care au exces de nouă, pe latura efectivă, sunt amante excelente”, a conchis numerologul Mihai Voropchievici.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Irina Alexandra Tanase,   Mihai Voropchievici