Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden SUA: Un profesor a aşteptat 10 ani prinderea lui bin Laden pentru a se putea bărbieri

SUA: Un profesor a aşteptat 10 ani prinderea lui bin Laden pentru a se putea bărbieri

Când Gary Weddle, profesor de şcoală generală, a jurat că nu se va mai bărbieri până ce Osama bin Laden nu va fi prins, a crezut că va fi o chestiune de câteva luni. Prin urmare, când profesorul de 50 de ani a aflat că liderul al-Qaida a fost ucis, luni, a fost cel mai fericit dintre toţi.

În cei 10 ani de când nu s-a mai băerbierit, profesorul din Ephrata, Washington, a ajuns să aibă o barbă care îi ajungea până la piept.

„Mi-am petrecut primele cinci minute plângând şi apoi nu ştiam cum să mă bărbieresc mai repede”, a spus Weddle jurnaliştilor de la Capital Press, citat de Daily Mail.Totodată, soţia profesorului a fost foarte bucuroasă să vadă puţin mai mult din faţa soţului ei, spunând că „arată cu 10 ani mai tânăr”, în acest moment foarte fericit pentru ei, dar şi pentru toată naţiunea.

La auzirea faptului că bin Laden a fost ucis, profesorul împreună cu prieteni şi vecini s-au adunat să ia parte la momentul simbolic, de înlăturare a bărbii.

De-a lungul anilor, profesorul Weddle a îndurat numeroase glume şi critici la adresa „cauzei sale pierdute”, dar el a făcut un jurământ şi avea de gând să-l respecte, chiar dacă bin Laden nu ar fi fost prins niciodată.

Osama bin Laden a fost omorât, luni, de un comando america, în ascunzătoarea acestuia din Pakistan.

Citeşte mai multe despre:   Osama bin Laden,   profesor