Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Suma de bani care i-a mai rămas lui Răzvan Fodor din premiul câștigat la Asia Express. „Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt acei bani...”

Suma de bani care i-a mai rămas lui Răzvan Fodor din premiul câștigat la Asia Express. „Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt acei bani...”

Un articol de: Roxana Mirea - 12 Iun 2020, 09:35
Suma de bani care i-a mai rămas lui Răzvan Fodor din premiul câștigat la Asia Express. „Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt acei bani...” FOTO: Facebook: Răzvan Fodor Monden

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au petrecut 12 săptămâni în Filipine și Taiwan, în cadrul show-ului „Asia Express”. Cei doi coechipieri și buni prieteni au întâmpinat multe greutăți în cadrul competiției, dar în final au ieșit victorioși și au plecat acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro. Însă, Răzvan Fodor a declarat că nu a rămas cu suma întreaga, iar din 30.000 de euro, i-au mai rămas doar 10.500.

 

Câți bani le-au rămas lui Răzvan Fodor și Sorin Bontea

 

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt câștigătorii „Asia Express”, sezonul 3. Cei doi au câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro, bani pe care i-au împărțit. În acest fel, fiecăruia dintre ei le-a rămas suma de 1500 de euro. În acest context, Răzvan Fodor a dezvălui că a fost nevoie să plătească un impozit considerabil pentru sumă și un set complex de analize medicale. În acest fel a rămas cu suma de 10.500 de euro.

„Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt acei bani, ți se răspunde: ‘Dar ce înseamnă bani pentru tine, care e dimensiunea banilor pentru tine?’. E un premiu de 30 de mii de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro. Din care am mai plătit vreo 2.000 de euro pe analize ca să văd că m-am întors ok, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile, nu mai socotim. Așa ceva nu știu să spun pe câți bani ar trebui să se facă…”, a spus Răzvan Fodor pentru life.ro.

 

Răzvan Fodor a vrut să se autodepășească

 

Răzvan Fodor a mai mărturisit că, într-un fel sau altul, depinde de fiecare în parte pentru ce sumă de bani ar face anumite lucruri ca cele pe care le-a făcut el în „Asia Express”.

„Pe câți bani ai dormi prin junglă, pe câți bani ai dormi pe o tablă suspendată deasupra unui dormitor în care dorm nu știu câți copii pe jos, pe câți bani ai mânca resturile de pe mese și tot așa…”, a declarat Răzvan Fodor.

Vedeta a mai afirmat că știa în ce se bagă și a vrut să își demonstreze că este o persoană puternică. În ceea ce privește formarea echipei, este mai mult decât fericit că a trăit această aventură alături de Sorin Bontea.Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Corina Chiriac. S-a întâmplat chiar AZI

„Eu știu lucrurile astea despre mine. A fost oarecum un pariu că pot să fac lucrurile astea și că aș putea să îi înfrâng pe ăia mai puternici. Cine a făcut castingul e Dumnezeul planetei și a știut cum să ne pună. Eu deși mă știam cu el foarte bine, nu știam că duce și el atât de multe lucruri”, a mai mărturisit Răzvan Fodor.

Pentru a pune mâna pe marele premiu, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au fost nevoiți să îi înfrângă pe Speak și Ștefania, o echipă cu care s-au împrietenit de-a lungul competiției. Chiar dacă nu au câștigat cei 30.000 de euro, Speak și Ștefania recunosc că s-au „câștigat unul pe celălalt”. După cum bine știți, Speak a cerut-o în căsătorie pe iubita sa la „Asia Express”.

Citeşte mai multe despre:   Sorin Bontea,   Razvan Fodor,   Asia Express