Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Tânărul Florinel din Vişina și fostul preot englez Philip Clements s-au căsătorit! Acum trăiesc în România (FOTO, VIDEO)

Tânărul Florinel din Vişina și fostul preot englez Philip Clements s-au căsătorit! Acum trăiesc în România (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 01 Mai 2017, 10:22
Tânărul Florinel din Vişina și fostul preot englez Philip Clements s-au căsătorit! Acum trăiesc în România (FOTO, VIDEO) Foto: KentOnline Monden

Florin Marin este acum oficial partenerul de viaţă al unui fost preot din Anglia în vârstă de 78 de ani. Cuplul și-a anunțat dorința de a face acest pas în ciuda reacţiilor venite din partea oamenilor. Cei doi afirmă că se iubesc foarte mult. Philip Clements spune că prin căsătoria lui vrea să atragă atenţia Bisericii Anglicane în ceea ce privește drepturile cuplurilor gay, potrivit gazetadambovitei.ro.

Cei doi anunțaseră că se vor muta în România după căsătorie. Ei au vândut casa fostului preot și au cumpărat un apartament în țară. Philip Clements vrea să fie un soțul ideal și a spus că îi va îndeplini dorința mult mai tânărului său partener care își dorește să vadă locuri îndepărtate precum Dubai sau Maldive. EI vor organiza o petrecere şi acasă la Florin, în Vişina.

România nu recunoaște cuplurile gay. Cel mai discutat caz este cel din 2016, când târgovișteanul Relu Adrian Coman şi soțul său, cetățeanul de origine americană Robert Clabourn Hamilton, au dat în judecată statul român în urma refuzului de a recunoaște căsătoria lor oficiată în 2010 la Bruxelles. Curtea Constituţională a României (CCR) a amânat pentru data de 27 iunie 2017, discutarea sesizării referitoare la nerecunoaşterea căsătoriilor dintre persoane de acelaşi sex.

Tânărul Florinel din Vişina și fostul preot englez Philip Clements s-au căsătorit! Acum trăiesc în România (FOTO, VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!