Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Mădălin Ionescu, revoltat LA CULME! HALUCINANT prin ce a trecut tatăl său

Mădălin Ionescu, revoltat LA CULME! HALUCINANT prin ce a trecut tatăl său

Un articol de: - 03 Mai 2018, 17:10
Mădălin Ionescu, revoltat LA CULME! HALUCINANT prin ce a trecut tatăl său Monden

Mădălin Ionescu este revoltat la culme după ce a aflat cum a fost tatăl său tratat de cei de la Salvare în momentul în care acesta a suferit un atac cerebral în stradă, în Râmnicu Vâlcea, chiar în Săptămâna Mare a Paștelui.

Mărturisirea a fost făcută de mama lui Mădălin Ionescu, la trei săptămâni după incident, care se resimte și acum după lucrurile prin care a trecut pentru a-și salva soțul de la moarte.

Astfel, fostul prezentator și-a mutat părinții la București.

„A trebuit să-l aducem cu Salvarea de la Râmnicu Vâlcea la București. La Râmnicu Vâlcea, cu ocazie asta am aflat de la mama că a trecut prin câteva episoade cel puțin nefericite, în raport cu autoritățiile medicale. La un moment dat, a venit Salvarea și l-ar fi lăsat pe tata în mijlocul străzii, după ce el a căzut, după un prim-ajutor. Au motivat spunând că sunt prea mulți pacienți în spital. Atunci (n.r.: după accidentul cerebral) mama nu mi-a spus nimic, ca să nu mă supăr și să sun pe acolo (n.r.: la spital). Nu l-au internat și nu l-au dus la spital”, a povestit Ionescu, citat de Wowbiz.

De asemenea, fostul prezentator a precizat că acest incident nu este primul în care ei se confruntă cu autoritățile medicale și locale, povestind că tatăl său are nevoie de însoțitor permanent și că acesta a cerut pensie de însoțitor de la Stat care însă nu i-a fost acordată deoarece bărbatul mergea pe picioarele lui.

„Tata deja avea niște probleme și avea nevoie de însoțitor. El a fost la autoritățile de acolo și pentru că se deplasa,  ei nu au vrut să îi dea acea indemnizație care îi permitea să aibă însoțitor, care să-l însoțească peste tot. Mama oricum nu mai făcea față pentru că e foarte greu în situația în care se află tata. După edemul și accidentul cerebral lucrurile s-au acutizat, în momentul în care l-am adus la București, tata nu mai avea reacții. Este adevărat, are o vârstă înaintată, 80 de ani, dar el până acum doi ani făcea flotări. Nici pe mama, nici pe tata nu-i mai lăsăm să plece la Râmnicu Vâlcea, noi, frații, nu-i mai lăsăm! Se vor muta aici, la București”, a precizat Mădălin Ionescu.

Citeşte mai multe despre:   Madalin Ionescu,   Stiri Bucuresti,   Stiri Ramnicu Valcea