Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Da, e adevărat: E vorba de tatăl Andreei Esca... Mesajul e cu adevărat răvășitor...

Da, e adevărat: E vorba de tatăl Andreei Esca... Mesajul e cu adevărat răvășitor...

Un articol de: B1.ro - 02 Noi 2018, 08:43
Da, e adevărat: E vorba de tatăl Andreei Esca... Mesajul e cu adevărat răvășitor... Monden

Tatăl Andreei Esca a împlinit, recent, vârsta de 80 de ani, iar pentru a marca acest moment, fiica sa i-a scris o compunere.

Prezentatoarea TV a început compunerea în maniera în care ar fi redactat-o în copilărie: „Tatăl meu este deştept, frumos, slab, cu părul creţ şi lucrează pe şantier. Este un inginer foarte apreciat. Este foarte sever şi când ajunge acasă la sfârşitul săptămânii eu trebuie să-l aştept cu carnetul de note şi mama cu ciorbă. Altfel, îmi petrec mare parte din vacanţa de vară cu el, la ţară, la mătuşa lui, Tuşa Viki. Acolo îmi dă o libertate incredibilă la care niciodată nu aş putea să visez la Bucureşti“.

Aceasta a menționat, pe blogul său, că în copilărie nu a putut petrece atât de mult timp cu tatăl pe cât şi-ar fi dorit, dar momentele în care erau împreună erau cele mai frumoase. Chiar dacă era exigent şi în relaţia cu ea, Andreea Esca precizează că îi este recunoscătoare pentru stricteţe.

Mai mult, Andreea Esca a afirmat că tatăl ei o sună să îi atragă atenţia de fiecare dată când greşeşte şi tot el o anunţă imediat când are prea multe kilograme sau dacă e cazul să se tundă.  

„Tata a spus mereu că el nu este tatăl Andreei Esca, ci ea este fiica lui. Tata mă sună întotdeauna să-mi atragă atenţia dacă am greşit ceva, aproape niciodată ca să mă laude, pentru că, zice el, de felicitat, te felicită destui. Eu nu cred că din această cauză. Ci pentru că pur şi simplu aşa e el. Este foarte atent la greşeli. Tata este Scorpion. Mă anunţă imediat când am prea multe kilograme sau dacă e cazul să mă mai tund. (...) Tata este Moşu’ acum, cum era şi bunicul meu Moşu’ pentru mine, că aşa-s toţi bunicii în Ardeal. Iar Moşu’ e înţeleptul casei pentru copiii mei. La mulţi ani, Moşule! Te iubesc!“, a încheiat vedeta.

 

Citeşte mai multe despre:   Andreea Esca